Πρώτο φαβορί για το Κύπελλο, και “έπεσε” η απόδοση για το Πρωτάθλημα

Από paokrevolution.net: Οι στοιχηματικές εταιρείες μετά και την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής άλλαξαν τις αποδόσεις σε ότι αφορά τα μακροχρόνια στοιχήματα που αφορούν την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και του Πρωταθλήματος.
Πηγή: paokrevolution.net
Πρώτο φαβορί για το Κύπελλο, και “έπεσε” η απόδοση για το Πρωτάθλημα

Η σπουδαία εμφάνιση που συνοδεύτηκε με θρίαμβο του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, "έριξε" την απόδοση του Δικεφάλου για την κατάκτηση του Κυπέλλου και ο λόγος είναι προφανής: μετά τη χθεσινή εμφάνιση ο ΠΑΟΚ έχει πάρει ένα ακόμη ισχυρό ψυχολογικό προβάδισμα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης. Για αυτό και ο ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 2,85 για να κατακτήσει το Κύπελλο, ενώ ακολουθεί η ΑΕΚ με 3, ο Ολυμπιακός με 4, ο Παναθηναϊκος με 15, η Λαμία με 18 ενώ ο Αρης προσφέρεται στο 20.

Μεγάλη ανατροπή όμως είχαμε και στις αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου. Πλέον πρώτο φαβορί δίνεται η ΑΕΚ, ακολουθεί ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός μέσα σε μια αγωνιστική έπεσε στην 3η θέση ενώ μειώθηκε το ποσοστό του ΠΑΟΚ πλέον σε μονοψήφιο νούμερο για πρώτη φορά μετά από πολλές αγωνιστικές και προσφέρεται πλέον στο 8. Κατά σειρά, η ΑΕΚ πληρώνει 2,05, ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 3,5, ο Παναθηναϊκός με 4, ο ΠΑΟΚ με 8 και ο Αρης με 2000.

Οι αποδόσεις αφορούν την stoiximan.gr

Διαβάστε ακόμη...