Η ζωή χωρίς τον Αουγκούστο

Από paok24.com: Μένει εκτός ο Βραζιλιάνος ...
Πηγή: paok24.com
Η ζωή χωρίς τον Αουγκούστο

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ήταν στο... όριο και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή, έφτασε τις τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ο Βραζιλιάνος, θα εκτίσει την τιμωρία του στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό, την ερχόμενη Δευτέρα (30/1) στην Τούμπα, όπως έγινε χθες γνωστό.

Αυτό θα είναι μόλις το τέταρτο παιχνίδι μέχρι στιγμής στη σεζόν που θα χάσει ο Αουγκούστο, με τον Βραζιλιάνο να έχει να επιδείξει 21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο κι Ευρώπη με απολογισμό 3 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Αουγκούστο δεν αγωνίστηκε ούτε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τους Βοιωτούς (1-1), καθώς ήταν στα... pits, έμεινε στον πάγκο στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα (2-0), ενώ δεν έπαιξε και στη ρεβάνς της Τούμπας με την Καλαμάτα στο Κύπελλο (2-0).

Έστω κι αναγκαστικά, ο Βραζιλιάνος θα έχει την ευκαιρία να πάρει πολύτιμες ανάσες τη Δευτέρα, μετά από μία άκρως απαιτητική σειρά αγώνων και με φόντο τα ντέρμπι που ακολουθούν, την ώρα που στο όριο είναι αρκετοί ακόμη "ασπρόμαυροι".

Οι Κοτάρσκι, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Κουλιεράκης και Ίνγκασον έχουν από τρεις κάρτες, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.

Διαβάστε ακόμη...