Ο Ρένφρο κορυφαίος αλλά με αρνητικό ρεκόρ περιόδου

Από esake.gr: Οι δύο ομάδες εκτέλεσαν με χαμηλό ποσοστό στις βολές και ο ΠΑΟΚ mateco είχε το χαμηλότερο, έχοντας 12/22.
Πηγή: esake.gr
Ο Ρένφρο κορυφαίος αλλά με αρνητικό ρεκόρ περιόδου

«Πρωταγωνιστής», αν και συνολικά ο κορυφαίος του Δικεφάλου, ήταν ο Νέιτ Ρένφρο που αστόχησε και στις τέσσερις βολές που εκτέλεσε και πλέον ο Αμερικανός σέντερ σε 19 αγώνες στην Basket League έχει 11/41 (26,82%).

Ο σέντερ του ΠΑΟΚ mateco ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ της φετινής Basket League αφού 0/4 βολές είχε και ο Νεμάνια Ντάγκουμπιτς στο παιχνίδι του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική.

Ο Ρένφρο πάντως κάνοντας δύο τάπες στο ντέρμπι, μπήκε στη 15άδα των ξένων μπλοκέρ του Δικεφάλου στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Έφτασε τις 25 και ξεπέρασε τον Αλεξάντερ Ραντόγεβιτς (2003-04) και τον Τζούλιαν Βον (2014-15) που είχαν από 23.

Ακόμη ο Αμερικανός σέντερ είχε για δεύτερη φορά επίδοση οχτώ ριμπάουντ σε παιχνίδι στο οποίο έμεινε χωρίς στατιστικό λάθος. Αυτό είχε συμβεί και στο ματς της 7ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα ισοφάρισε την τρίτη καλύτερη επίδοση διπόντων μεταξύ των παικτών που δεν έκαναν λάθος, εκτελώντας με 85,71%. Είχε 6/7 όπως και στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος στο Περιστέρι, επίδοση που ξεπέρασαν μόνον ο Γιώργος Παπαγιάννης (10/10) στην 6η και ο Μίρο Μπίλαν (7/8) στην 4η αγωνιστική.

Κατά τα άλλα για τον ΠΑΟΚ mateco...

*Ο Χρήστος Σαλούστρος πρόλαβε σε 10:48 λεπτά συμμετοχής να μαζέψει πέντε ριμπάουντ. Με αυτά έγινε ο 44ος στην ιστορία του ΠΑΟΚ mateco στην Basket League που έφτασε και ξεπέρασε τα 200.

*Η ήττα του ΠΑΟΚ mateco στο ματς του Nick Galis Hall ήταν η 150ή στην καριέρα του Άρη Λυκογιάννη στην Basket League και σύνολο 264 αγώνων.

Διαβάστε ακόμη...