Χαντς: «Δεν ψάχνω για δικαιολογίες»

Από paok24.com: Ο Τζέιλεν Χαντς ήταν πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με 17 πόντους και μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, στάθηκε μόνο στην ήττα και δεν έψαξε δικαιολογίας.
Πηγή: paok24.com
Χαντς: «Δεν ψάχνω για δικαιολογίες»

«Χάσαμε και αυτό που έχει σημασία στο τέλος της ημέρας, είναι ότι χάσαμε. Θα πρέπει να δούμε το βίντεο του αγώνα και να βρούμε τρόπο να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια, μίλησε για τα συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια και στο ενδεχόμενο να υπάρχει έλλειψη ενέργειας στην ομάδα.

«Σίγουρα είναι κάτι δύσκολο... Ο προπονητής μας έλεγε ότι ήταν το έκτο παιχνίδι μας σε διάστημα 14 ημερών. Δε θα το χρησιμοποιήσω όμως ως δικαιολογία για παιχνίδια που χάσαμε αλλά νιώθαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Θα μας βοηθήσει πάντως που πλέον θα έχουμε μία εβδομάδα να προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι».

Όσο για τα πολλά λάθη και το γεγονός ότι ενώ έφτανε κοντά αλλά δε μπορούσε να περάσει μπροστά; «Φτάσαμε κοντά δυο-τρεις φορές. Κάναμε κάποια λάθη και στην αμύνα, δεχτήκαμε κάποια «τρελά» σουτ. Όταν έχεις τέτοια εκτός έδρας παιχνίδια και μάλιστα συνεχόμενα, θα είναι δύσκολο να φτάνεις σε νίκες».

Διαβάστε ακόμη...