To πάρε – δώσε των «μεγάλων»!

Από paok24.com: Οι έως τώρα κινήσεις του Big 4, εννέα ημέρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου!
Πηγή: paok24.com
To πάρε – δώσε των «μεγάλων»!

Σε... ρηχά νερά κινείται για μία ακόμα μεταγραφική περίοδο η Super League, με τους τέσσερις "μεγάλους" να μην αποτελούν εξαίρεση, εννέα ημέρες πριν το τέλος των χειμερινών αγορών, με τον Ολυμπιακό να είναι πάντως ο πιο... δραστήριος, κυρίως λόγω των πολλών αποχωρήσεων ποδοσφαιριστών από το ρόστερ του!

Έχουμε και λέμε: Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός απέκτησε έως τώρα τον 24χρονο Πολωνό μπακ, Τιμοτέους Πουχάζ, ως δανεικό από την Ουνιόν Βερολίνου μέχρι το καλοκαίρι, τον 29χρονο Ούγγρο μέσο Λάσλο Κλαϊνχαϊσλερ, για τα επόμενα 4 χρόνια με μεταγραφή από την Όσιγιεκ και τον 30χρονο Σουηδό Αλεξάντερ Γερεμέγεφ από την Χάκεν, τον οποίο παραχώρησε δανεικό στον... Λεβαδειακό! Στον αντίποδα,

Σε ότι αφορά την ΑΕΚ, ενισχύθηκε από την επιστροφή των Πάουλο Φερνάντες, Ζίγκα Λάτσι και Φοίβο Μπότο από Βόλο, Κόπερ και Σερίφ Τίρασπολ αντίστοιχα, ενώ αποχώρησε ως "ελεύθερος" ο Παναγιώτης Τσιντώντας με προορισμό τον Βόλο.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, απόκτησε τον 31χρονο Βραζιλιάνο μπακ, Ροντινεϊ, που έμεινε ελεύθερος από τη Φλαμένγκο και αγόρασε από την ίδια ομάδα τον 22χρονο Βραζιλιάνο μπακ, Ραμόν Λίμα, ενώ επέστρεψε ο Πέπε Ροντρίγκες από τον δανεισμό του στην Ανκαραγκουτσού. Από την άλλη, είδαν την πόρτα της εξόδου οι Ντόρον Λαϊτνερ (δανεικός στην Αούστρια Βιέννης), Αμπουμπακάρ Καμαρά (δανεικός στον Άρη), Πιέρ Κουντέ (δανεικός στη Μπόχουμ), Κόνραντ ντε λα Φουέντε (επέστρεψε στη Μαρσέιγ), Γιάννης Μασούρας (Μιέντζ Λεγκνίτσα), Λεονάρντο Κούτρης (Πογκόν), Κένι Λαλά (Μπρεστ), Σίμε Βρσάλικο και Τζος Μπόουλερ (επέστρεψε στη Νότιγχαμ Φόρεστ).

Αναφορικά δε με τον ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος πρόσθεσε στο ρόστερ του τον Ταϊσον που έμεινε ελεύθερος από την Ιντερνασιονάλ και απέκτησε τον 26χρονο Μαροκινό μεσοεπιθετικό Χισάμ Κανίς, τον οποίο άφησε στον Πανσερραϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν!

Διαβάστε ακόμη...