Λουτσέσκου για Μιτρίτσα: «Δεν πάλευε, έβαζε το κεφάλι κάτω»

Από paok24.com: Συνέντευξη σε μέσο ενημέρωσης της Ρουμανίας παραχώρησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην παρουσία του Αλεξάντρου Μιτρίτσα στον Δικέφαλο τη περσινή χρονιά και τους λόγους που ο Ρουμάνος εξτρέμ δεν παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: paok24.com
Λουτσέσκου για Μιτρίτσα: «Δεν πάλευε, έβαζε το κεφάλι κάτω»

Αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε πως δεν υπάρχει σκέψη για απόκτηση κάποιου Ρουμάνου ποδοσφαιριστή με τον΄ίδιο να αναφέρεται στην παρουσία του Μιτρίτσα λέγοντας πως «Προς το παρόν δεν σκέφτομαι να αποκτήσουμε Ρουμάνους ποδοσφαιριστές. Ακόμα και πέρσι, όταν πήραμε τον Μιτρίτσα, δεν περίμενα να έρθει. Ήταν ωραία η εμπειρία μαζί του, τον εκτιμούσα πολύ. Είναι εξαιρετικός παίκτης, με τεράστια ποιότητα. Το πρόβλημα του ήταν το ότι, όπως οι περισσότεροι Ρουμάνοι ποδοσφαιριστές, υπέκυπτε στις δυσκολίες».

Ο Λουτσέσκου μάλιστα σημείωσε [ως στον ΠΑΟΚ πρέπει συνεχώς να παλεύεις τονίζοντας χαρακτηριστικά «Όταν κάτι δεν πήγαινε καλά, δεν πάλευε, έβαζε το κεφάλι κάτω. Στον ΠΑΟΚ δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Πρέπει να παλέψεις μέχρι τέλους. Δεν έμεινε γιατί έπρεπε να πληρώσουμε ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό».

Διαβάστε ακόμη...