Πρόταση Σεβίλλης για Κωνσταντέλια!

Από paok24.com: Είναι δεδομένο πώς ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να αναβαθμίσει οικονομικά τον Γιάννη Κωνσταντέλια και το συμβόλαιό του. Η απόδοσή του, αλλά και όσα έρχονται στο μέλλον οδηγούν σε μία τέτοια κίνηση με βασικό στόχο να είναι ικανοποιημένος ο παίκτης που ήδη προσφέρει πολλά στην ομάδα.
Πηγή: paok24.com
Πρόταση Σεβίλλης για Κωνσταντέλια!

Από εκεί και πέρα το PAOK24 αποκαλύπτει ότι στην πλευρά του ΠΑΟΚ έφθασε πρόταση από την Σεβίλλη που ενδιαφέρθηκε να ανοίξει διαπραγμάτευση για την απόκτηση του νεαρού άσου ο οποίος ήδη έχει αποκτήσει φήμη σε όλη την Ευρώπη.

Οι Ισπανοί έδειξαν να διατεθειμένοι να δώσουν πέντε εκατομμύρια ευρώ για τον Κωνσταντέλια! Όπως αναμένονταν η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν απόλυτα αρνητική, μια και το ποσό τους φάνηκε αστείο! Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά των ασπρόμαυρων τονίστηκε πώς για τον Κωνσταντέλια, ΔΕΝ τους ενδιαφέρει να ανοίξουν μεταγραφική συζήτηση σε αυτό το συγκεκριμένα timing αφού έχουν αποφασίσει ότι ο παίκτης πρέπει πρώτα να παίξει εδώ.

Θυμίζουμε ότι στο συμβόλαιο του παίκτη δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης και όλες αυτές οι συζητήσεις είναι υπό τον έλεγχο της ΠΑΕ κάτι που φυσικά δεν θα αλλάξει και σε όποιο νέο συμβόλαιο.

Διαβάστε ακόμη...