Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Να δώσουμε το 200% και κόντρα στον ΟΦΗ»

Απο thessports.gr: Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε στη ΝΟVA για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, αναφέρθηκε στο σερί που έχει ο ΠΑΟΚ ενώ σχόλιασε, μεταξύ άλλων, και την επιστροφή του μετά το Μουντιάλ.
Πηγή: thessports.gr
Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Να δώσουμε το 200% και κόντρα στον ΟΦΗ»

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου :

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είπε: "Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε ότι θα έχουμε ένα δυνατό αντίπαλο απέναντί μας αλλά θα προετοιμαστούμε για να δώσουμε το 200% των δυνατοτήτων μας, είμαστε ΠΑΟΚ, πρέπει να τα κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις πόντους".

Για το σερί του ΠΑΟΚ είπε: "Έχει να κάνει περισσότερο με το γεγονός ότι ήμασταν μια πολύ καινούργια ομάδα το καλοκαίρι, τώρα δουλεύουμε μαζί πολύ καιρό, έχουμε αρχίσει να δένουμε, μαζί ως ομάδα, να βελτιωνόμαστε, να παίζουμε καλύτερα, αυτό βγαίνει πλέον και στο γήπεδο πολύ έντονα οπότε είναι -ας πούμε- μια φυσική εξέλιξη των πραγμάτων αυτό που συμβαίνει στην ομάδα".

Για την επιστροφή του μετά το Μουντιάλ είπε: "Ήταν μια φοβερή εμπειρία το Παγκόσμιο Κύπελλο και θα με βοηθήσει πολύ και στην καριέρα μου γενικότερα. Ήταν εξαιρετική εμπειρία τώρα είμαι εδώ, έχω προετοιμαστεί, πάμε βήμα-βήμα, αυτά είναι τα συναισθήματα και δουλεύω καθημερινά ώστε να γίνομαι καλύτερος".

Για το ότι σκόραρε στο πρόσφατο παιχνίδι, στη Λαμία, είπε: "Αυτό που θέλω είναι να είμαι συγκεντρωμένος στα παιχνίδια, να κερδίζουμε. Ως επιθετικός, έχω στο μυαλό μου τα γκολ, τις ασίστ, το κύριο μέλημα όμως είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να βοηθάω την ομάδα".

Πηγή εικόνας: paokfc.gr

Διαβάστε ακόμη...