Σελιμάι - Τζίμας με boost... από την προεδρική σουίτα του ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει σε μία τρομερή κίνηση στα εντός έδρας παιχνίδια του, με τους Σελιμάι - Τζίμα να απολαμβάνουν το... boost από την προεδρική σουίτα της ομάδας.
Πηγή: sdna.gr
Σελιμάι - Τζίμας με boost... από την προεδρική σουίτα του ΠΑΟΚ!

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Ερμής Σελιμάι και ο Στέφανος Τζίμας συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα, στην Τούμπα έγινε... παρέλαση από τα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου, θέλοντας να δουν και να ζήσουν από κοντά το ντεμπούτο των δύο ποδοσφαιριστών.

Και εδώ αξίζει να σημειωθεί πως η προεδρική σουίτα του ΠΑΟΚ άνοιξε και φιλοξένησε για πρώτη φορά νεαρούς ποδοσφαιριστές της ασπρόμαυρης Ακαδημίας στο ματς με τον Άρη, κατόπιν επιθυμίας του Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν πως θα κινηθούν στην ίδια λογική και σε παιχνίδια που βρίσκουν τον Γιώργο Σαββίδη εκτός Ελλάδος και ως εκ τούτου μακριά από την Τούμπα.

Ενδεικτικό της προσέγγισης του ΠΑΟΚ στα φυτώρια που αποτελούν ένα ζωντανό κομμάτι του οργανισμού και έχουν τη δική τους σημασία εντός του συλλόγου...

Έτσι, λοιπόν, και στο ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα, η Τούμπα γέμισε από παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας, δημιουργώντας κερκίδα για τον Στέφανο Τζίμα, τον οποίο γνωρίζουν καλά από την πορεία τους στις ακαδημίες αλλά και για τον Ερμή Σελιμάι, ο οποίος πήρε μία πρώτη «γεύση» από την ανδρική ομάδα και κατόπιν κατέγραψε συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ Β'.

Ανεξάρτητα από το πώς θα κυλήσει η πορεία αυτών των παιδιών και των επόμενων που έρχονται δεδομένου πως ο ΠΑΟΚ φαίνεται αποφασισμένος να κινηθεί στο συγκεκριμένο μονοπάτι, ο τρόπος με τον οποίο δημιουργεί το πλαίσιο της ανάπτυξης και της εξέλιξης των δικών του παιδιών είναι αξιοσημείωτος. Όπως αντίστοιχα και το κίνητρο να επιτευχθεί αυτό!

Επί της ουσίας, εχθές βρέθηκαν στην Τούμπα, παιδιά των ακαδημιών, παιδιά του ΠΑΟΚ και είδαν από κοντά να γίνεται πραγματικότητα το όνειρο της μεγάλης ομάδας. Και μάλιστα από δύο ποδοσφαιριστές που ο ένας πηγαίνει ακόμη σχολείο και ο άλλος «πάλευε» ένα χρόνο με το δελτίο του, προπονούνταν απλώς με τον ΠΑΟΚ και τον συναντά κανείς -ακόμη και σήμερα- στους ξενώνες του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...