Νάρεϊ: Η αναγκαστική αλλαγή που καθόρισε το παιχνίδι

Από paok24.com:Ο Κάλεντ Νάρεϊ ήταν από τους πιο επιδραστικούς παίκτες στην νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας με 0-3, για την 17η αγωνιστική της Superleague, με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό να έχει συμμετοχή σε όλα τα γκολ της ομάδας του πραγματοποιώντας ξεκάθαρα την καλύτερη του εμφάνιση μετά τον τραυματισμό του.
Πηγή: paok24.com
Νάρεϊ: Η αναγκαστική αλλαγή που καθόρισε το παιχνίδι

Ο 27χρονος προοριζόταν αρχικά για να ξεκουραστεί, με δεδομένο πως για τον ΠΑΟΚ ακολουθεί ένα εξαιρετικά απαιτητικό πρόγραμμα σε όλο τον Ιανουάριο, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να επιλέγει τον Τόμας Μουργκ για το βασικό σχήμα.

Ο τραυματισμός του Αυστριακού μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης και η αποχώρηση του τελικά στο 8ο, ανέτρεψε τα όποια πλάνα του προπονητή του Δικεφάλου, ο οποίος δεν είχε παρά να επιστρατεύσει τον Νάρεϊ για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Ο Γερμανός ήταν καταλυτικός στην νίκη της ομάδας. Με 3 πάσες κλειδιά, 3 ανακτήσεις μπάλας εκ των οποίων η μία στο αντίπαλο μισό και συμμετοχή σε όλα τα γκολ του ΠΑΟΚ, φώναξε βροντερό «παρών» μιας και έψαχνε να βρει τα πατήματα του το τελευταίο διάστημα, έπειτα από την επιστροφή του από τον τραυματισμό.

Άλλωστε, του πιστώνεται και ασίστ στο πρώτο γκολ, παρά το γεγονός πως η προσπάθεια του απέβλεπε στο να σκοράρει, αλλά τελικά η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Ολιβέιρα και ο Πορτογάλος πιστώθηκε το τέρμα.

Η αγωνιστική του άνοδος είναι μείζονος σημασίας, καθώς -όπως προαναφέρθηκε- ο ΠΑΟΚ έχει βαρύ πρόγραμμα και ειδικά μέσα στον Ιανουάριο, οπότε και παίζει αδιάλειπτα ανά 3 μέρες και μεταξύ άλλων θα κληθεί να δώσει 3 διαδοχικά ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμη...