Μύθοι και πραγματικότητα για Τζιμα

Από sdna.gr: Η αναπαραγωγή ειδήσεων για τον Στέφανο Τζίμα καλά κρατεί, με τους Ιταλούς να περιπλέκουν την κατάσταση με διάφορα μεταγραφικά σενάρια που απέχουν από την πραγματικότητα...
Πηγή: sdna.gr
Μύθοι και πραγματικότητα για Τζιμα

Το νέο όνομα που συζητιέται έντονα είναι αυτό του Στέφανου Τζίμα που αποτελεί το next big thing του ΠΑΟΚ, όπως σημειώνουν -τουλάχιστον σε αυτό- εύστοχα οι Ιταλοί. Μάλιστα, ο 16χρονος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τους Θεσσαλονικείς και αποφασίστηκε να προπονείται και με την ανδρική ομάδα προκειμένου να πάρει εμπειρίες και παραστάσεις υψηλού επιπέδου.

Προφανώς η ηλικία, η προοπτική και γενικότερα το πακέτο που «κουβαλά» είναι άκρως ελκυστικό και έχει σημάνει το συναγερμό σε διάφορες ομάδες. Όπως -επίσης- είναι αντιληπτό πως το όνομά του φιγουράρει και σε διάφορα μπλοκάκια των σκάουτερ. Οι Ιταλοί μιλούν για ενδιαφέρον της Φιορεντίνα και προχωρούν την υπόθεση Τζίμα ένα βήμα παραπέρα, επισημαίνοντας πως ο ΠΑΟΚ απέρριψε και σχετική πρόταση της Κλαμπ Μπριζ!

Κάτι που δεν προκύπτει από πλευράς Δικεφάλου, κρατώντας χαμηλούς τόνους και αποφεύγοντας τεχνηέντως να παίρνουν απόσταση από τον ντόρο που δημιουργείται, θέλοντας να διαχειριστούν πολύ προσεκτικά την υπόθεσή του...

Και κόντρα στα δημοσιεύματα των Ιταλών, δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Τζίμα που είναι πάγια τακτική των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ιδίως στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε ακόμη...