«Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ - Γι΄αυτό πήγα στον Κουλιεράκη στο γκολ»

Ο Τιάγκο Ντάντας... επέστρεψε με γκολ, μίλησε στο SDNA για την επιβλητική εμφάνιση του ΠΑΟΚ στη Λαμία, το τετ α τετ που είχε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, μοιράστηκε τις σκέψεις του για το μέλλον και αποκάλυψε γιατί έσπευσε στον Κουλιεράκη μετά το τέρμα που πέτυχε.
Πηγή: sdna.gr
«Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ - Γι΄αυτό πήγα στον Κουλιεράκη στο γκολ»


Ο ΠΑΟΚ είχε ένα εύκολο απόγευμα στο ΔΑΚ Λαμίας και πρόσθεσε ένα ακόμη τρίποντο στη συγκομιδή του, με τον Τιάγκο Ντάντας να βάζει την υπογραφή του. Ο 22χρονος χαφ που πήρε φανέλα βασικού, μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ και το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα με τα ασπρόμαυρα: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Πέτυχα το πρώτο μου γκολ στο πρωτάθλημα αλλά αυτό που κρατάω περισσότερο είναι η νίκη. Στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε πολύ καλά, έχουμε βελτιωθεί και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

Η σεζόν έχει αρκετό μέλλον, δεν κοιτάμε τι κάνουν οι αντίπαλοί μας

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό μομέντουμ αγωνιστικά και η ερώτηση είναι ξεκάθαρη, στέλνουν αυτές οι εμφανίσεις το μήνυμα ότι έρχεται στο πρωτάθλημα; «Εμείς ακολουθούμε τον δικό μας δρόμο. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικο μας παιχνίδι και στο τι κάνουμε εμείς, όχι στο τι κάνουν οι αντίπαλοι. Μόνο μέσα από αυτή την διαδικασία θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε σε όλα τα παιχνίδια και αυτή ειναι η... δουλειά μας, να παίρνουμε τις νίκες. Έχει ακόμα αρκετό μέλλον αυτή η σεζόν. Θα δούμε...».

Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν. Είναι φυσιολογικό. Μου εξήγησε ο Λουτσέσκου και κατάλαβα

Ο Ντάντας δεν δίστασε να σχολιάσει και το τετ α τετ που είχε με τον προπονητή του κατά τη διάρκεια της αλλαγής του, απαντώντας και στην ερώτηση για το αν θεωρεί πως έκανε το καλύτερο του παιχνίδι κόντρα στην Λαμία: «Όχι, δεν νομίζω ότι έκανα το καλύτερο μου παιχνίδι. Εντάξει, πέτυχα ένα γκολ αλλά δεν έκανα το καλύτερο μου ματς. Ναι, είναι η αλήθεια δεν ήθελα να βγω από το γήπεδο και πιστεύω είναι απολύτως φυσιολογικό. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν συνέχεια, αλλά ο προπονητής μου εξήγησε και κατάλαβα γιατί πήρε αυτή την απόφαση να κάνει την αλλαγή αυτή».

Όσο για αν το ειναι καλό που αρχίζει και αυξάνεται ο ανταγωνισμός στην ομάδα για την ενδεκάδα: «Φυσικά και ειναι καλό. Ο προπονητής δίνει ευκαιρίες σε όλους από παιχνίδι σε παιχνίδι και όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να κάνουν στο γήπεδο. Αυτό είναι το καλύτερο και για την ομάδα γενικότερα αλλά και για τον σύλλογο. Να παίζουν και να είναι ενεργοί όσο περισσότεροι παίκτες γίνεται».

Για το αν ηταν μια δύσκολη περίοδος αυτή που δεν έπαιζε: «Είναι κάτι φυσιολογικό να θέλει ο κάθε παίκτης να παίζει σε κάθε παιχνίδι, όπως είπα και πριν... Ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις του και έχει στο μυαλό του το καλύτερο για την ομάδα. Σέβομαι τις αποφάσεις του, εγώ από την πλευρά μου συνεχίζω να δουλεύω κάθε μέρα στην προπόνηση με την ίδια όρεξη και το παιχνίδι με την Λαμία ήταν μια καλή ευκαιρία για να επανέλθω».

 

 

Για το πόσο έχει βελτιωθεί η ομάδα από την αρχή της σεζόν: «Είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό να έχουμε βελτιωθεί, γιατί είμαστε μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι, παιχνιδι με το παιχνίδι, μήνα με τον μήνα είναι λογικό να βελτιωνόμαστε και ατομικά και ομαδικά. Μπορούμε να δείξουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο και μπορούμε να το κάνουμε ακόμα καλύτερα».

Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες

Ποιο ειναι το πιο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να δείξει ο ΠΑΟΚ για να διεκδικήσει τους στόχους του: «Είναι απλό και ταυτόχρονα... δύσκολο. Να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια! Είναι ο μόνος δρόμος, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να έχουμε μια καλή σεζόν. Έχουμε πιθανότητες αλλά για να τους διεκδικήσουμε θα πρέπει να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται».

 

 

Η συζήτηση αφορούσε και το μέλλον του. Υπάρχουν νεότερα για το τι μέλλει γενέσθαι μετά το τέλος του δανεισμού του από την Μπενφίκα; «Αισθάνομαι πολύ ωραία στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό πάρα πολύ ακόμη, για το τι θα γίνει στο μέλλον. Αυτό που μπορώ να πω όμως είναι ότι είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ. Μου αρέσουν όλα, η πόλη, η χώρα, η ομάδα και θα δουμε τι θα γίνει στην συνέχεια...

Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ. Μου αρέσουν όλα

Δεν έχω συζητήσει κάτι με την Μπενφίκα, αλλά ειμαι καλά εδώ και θα δούμε τι θα γίνει. Απολαμβάνω την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ και πρέπει να ειμαι συγκεντρωμένος στα όσα έχω να κάνω μέσα στο γήπεδο και στις προπονήσεις. Στόχος μου είναι να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο και στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι μπορεί να συμβεί».

 

 

Ο Ντάντας δεν δίστασε να αποκαλύψει και γιατί έσπευσε στον πάγκο του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στον Κουλιεράκη μετά το γκολ που πέτυχε: «Πάντα κάνουμε πλάκα με τον Κούλιε... Στο παιχνίδι με τον Άρη του είπα ότι θα σκοράρει και έχασε μια πραγματικα πολύ καλή ευκαιρία για να βάλει γκολ μετά από ένα κόρνερ. Πριν το παιχνίδι με την Λαμία μου είπε "ελπίζω να σκοράρεις¨ και πήγα σε εκείνον μετά το γκολ για να του θυμίσω τι είχαμε πει (σ.σ. γελάει)».

Διαβάστε ακόμη...