Το καθήκον του κόντρα στο Παλαιό Φάληρο!

Από acpaok.gr: Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, κερδίζοντας στην 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος το Παλαιό Φάληρο με 12-9.
Πηγή: acpaok.gr
Το καθήκον του κόντρα στο Παλαιό Φάληρο!

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αλειφτήρα, Καλαργυρό, Κεχαλάρη, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδη, Χαραλαμπόπουλο και Κούπμαν.

Ο Δικέφαλος μπήκε πολύ δυναμικά στην αναμέτρηση και έκανε το 2-0 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Πιο συγκεκριμένα, ο Μιλάρντοβιτς άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Κεχαλάρης έκανε το 2-0 και διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ. Ο Αλειφτήρας εξουδετέρωσε τις όποιες προσπάθειες των φιλοξενούμενων και μετέπειτα ο Κεχαλάρης πήγε το σκορ στο 3-0. Στη συνέχεια ο Κούπμαν έκανε το 4-0, ενώ η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 4-1.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε ελαφρώς. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-2, όμως οι «ασπρόμαυροι» απάντησαν γρήγορα με τον Σαλέχ να κάνει το 5-2. Στη συνέχεια ο Νίκος Προσινικλής έκανε το 6-2 και ο Μιλάρντοβιτς με πέναλτι το 7-2. Μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι μείωσαν κατά δύο τέρματα και ο Μιλάρντοβιτς βρίσκοντας για άλλη μία φορά δίχτυα, διαμόρφωσε το σκορ σε 8-4.

Στην τρίτη περίοδο και οι δύο ομάδες «κατέβασαν στροφές». Οι παίκτες του Φαλήρου έκαναν το 8-5, όμως ο Κούπμαν πήγε ξανά την διαφορά στα τέσσερα τέρματα κάνοντας το 9-5. Λίγο αργότερα ο Μιλάρντοβιτς έκανε το 10-5 και άνοιξε κι άλλο την ψαλίδα του σκορ. Το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν το σκορ στο 10-6.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο το τέμπο περιέμεινε στα ίδια επίπεδα. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 10-7 και ο ΠΑΟΚ «έσπασε το φράγμα» των δέκα τερμάτων, με το τον Μιλάρντοβιτς να κάνει το 11-7. Το ίδιο «σκηνικό»
επαναλήφθηκε, με τον Κεχαλάρη αυτή την φορά να κάνει το 12-8. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 12-9.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, εκτός έδρας, απέναντι στον ΑΟ Χανίων, στο πλαίσιο της Α' Φάσης του Stoiximan.gr Κυπέλλου Ελλάδας Υδατοσφαίρισης ανδρών.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 4-3, 2-2, 2-3

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...