Δανεικοί και Super League: Χαμόγελα για τρεις

Από paok24.com: Ο "έλεγχος" για Τζίμα, Κούτσια και Βρακά ...
Πηγή: paok24.com
Δανεικοί και Super League: Χαμόγελα για τρεις

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την πορεία του στην Super League και παράλληλα, οι "ασπρόμαυροι" έχουν στραμμένο το βλέμμα τους και στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται δανεικοί σε άλλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Παναγιώτης Τζίμας βρίσκεται στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γιώργος Βρακάς στον Λεβαδειακό κι ο Γιώργος Κούτσιας στον Βόλο και με αφορμή τις εμφανίσεις τους, στους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής, έχει αξία να γίνει ένα πρώτο... ταμείο για τη φετινή σεζόν.

Ξεκινώντας από τον Τζίμα, είναι δεδομένο πως υπάρχουν αρκετά χαμόγελα για την έως τώρα παρουσία του. Ο νεαρός άσος παρουσιάζεται όλο και καλύτερος κι έχει σταθερά ανοδική πορεία, ενώ έχει να επιδείξει 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 687 αγωνιστικά λεπτά, έχοντας δώσει 1 ασίστ.

Όσον αφορά στον Βρακά, ο 21χρονος άσος μετράει μέχρι στιγμής φέτος 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο και συνολικά 1111 αωνιστικά λεπτά, χωρίς να έχει πετύχει ακόμη γκολ ή ασίστ κι είναι κι αυτός από τα βασικά γρανάζια του Λεβαδειακού, ενώ τέλος, ο Κούτσιας που "μετακόμισε" στον Βόλο, έχει να επιδείξει 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο και 538′, με απολογισμό 3 γκολ.

Διαβάστε ακόμη...