Λουτσέσκου: Η απάντηση για Ντάντας και το ρόστερ

Από paok24.com: Ήταν ανώτερος, πήρε τρεις βαθμούς, πάτησε και στην 3η θέση, μειώνοντας τη διαφορά από την ΑΕΚ.
Πηγή: paok24.com
Λουτσέσκου: Η απάντηση για Ντάντας και το ρόστερ

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε από το ντέρμπι με τον Άρη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει για μία ακόμη φορά σημαντικές απαντήσεις με φόντο και το συνέχεια.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, πήρε ξεκάθαρα θέση για τον Τιάγκο Ντάντας, που στο ξεκίνημα της σεζόν έμοιαζε αναντικατάστατος και πλέον δε βρίσκεται σταθερά στις βασικές επιλογές του, ενώ έδωσε και το στίγμα του για το ρόστερ.

"Το Σάββατο είναι ένα άλλο παιχνίδι, θα χρειαστούμε όλους τους ποδοσφαιριστές. Μπορώ να σας εξηγήσω σύντομα τι συνέβη με τον Ντάντας. Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ αποφασίσαμε να περάσουμε σε κάποιες αλλαγές. Υπήρχαν κάποιοι που δεν είχαν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής με θέληση και αποφασιστικότητα, ο Φελίπε Σοάρες και ο Σβαμπ. Μετά ήταν η διακοπή των Εθνικών, που ο Ντάντας ήρθε αργότερα στην προετοιμασία. Από εκεί και πέρα ξεκινήσαν τα παιχνίδια με αυτούς που είχαν πολύ καλή παρουσία. Ξεκινάει ένα δύσκολο πρόγραμμα για εμάς, ο Ντάντας θα χρησιμοποιηθεί στα επόμενα παιχνίδια. Θα χρειαστούμε όλους τους ποδοσφαιριστές", ανέφερε ο Λουτσέσκου και συνέχισε, μιλώντας -ξανά- για τις μεταγραφές:

"Όπως έχω ξαναπεί θα δούμε τι θα μας προσφέρει η αγορά, έχουμε ένα πλάνο αλλά θα δούμε κατά πόσο μπορεί να υλοποιηθεί. Είμαι ευχαριστημένος από την στάση και την ένταση που έχει η ομάδα τη δεδομένη στιγμή, οπότε νομίζω πως σε αυτό πρέπει να σταθώ ως προπονητής".

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα σερί αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο κι εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Καλαμάτας, θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε διάστημα λίγων ημερών τρεις φορές τον Παναθηναϊκό, με τον Λουτσέσκου να στέκεται στη σημασία των πολλών επιλογών και να θέλει από όλους τους παίκτες του να είναι σε εγρήγορση.

Διαβάστε ακόμη...