«Το 2023 να μας φέρει τη χαρά!»

Από forzaonline.gr: Στις 17 Ιουλίου ο ΠΑΟΚ ανακοίνωνε την απόκτηση του Καλέντ Νάρεϊ. Τότε κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν η τελευταία μεταγραφή του Δικεφάλου μέχρι και σήμερα, όπως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν μια τόσο πετυχημένη μεταγραφή.
Πηγή: forzaonline.gr
«Το 2023 να μας φέρει τη χαρά!»

Άραγε, κι ο ίδιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι στην πρώτη του απόπειρα να παίξει ποδόσφαιρο μακριά από τη Γερμανία, θα έβρισκε αυτό που έψαχνε;

"Ήθελα κάτι διαφορετικό, ήθελα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα άλλο πρωτάθλημα" έλεγε τότε ο 28χρονος μεσοεπιθετικός και δεν έπεσε έξω...

"Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο, με ένταση, αλλά και πολύ συναίσθημα. Και ο ΠΑΟΚ μια πολύ οργανωμένη ομάδα, κάτι που ενδεχομένως κάποιος από την Ευρώπη να μην περιμένει", λέει σήμερα σε όποιον τον ρωτάει, και έχει να λέει για την ατμόσφαιρα που βρήκε.

"Με βοήθησε πολύ ο προπονητής να καταλάβω τι θέλει και μπήκα άμεσα στα παιχνίδια. Σύντομα βρήκα το ρόλο μου στο γκρουπ. Η προσαρμογή μου ήταν σχετικά γρήγορη. Είχα βοήθεια από την ομάδα, ο κόσμος με αντιμετώπισε ζεστά".

Κωδικός "κόσμος". Μπορεί να έπαιξε σε μεγάλα γερμανικά γήπεδα και ομάδες με βαριές φανέλες, αλλά εδώ βρήκε κάτι που δεν το είχε βρει στη Γερμανία.

"Εδώ όλοι είναι τρελοί με το ποδόσφαιρο! Υπάρχει τόσο πάθος, η ομάδα επηρεάζει τόσο πολύ την ψυχολογία του κόσμου...".

Το πόσο μια ομάδα επηρεάζει την ψυχολογία του κόσμου, το κατάλαβε ο Νάρεϊ στο ξεκίνημα της σεζόν, όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Και γυρίζοντας το χρόνο πίσω θα θυμόταν ότι "ήταν ένα νέο γκρουπ, με πολλούς καινούριους ποδοσφαιριστές διαφορετικών ηλικιών και εμπειριών κι αυτό πάντα απαιτεί χρόνο για να λειτουργήσει", ωστόσο κατάλαβε ότι η αποτυχία στην Ευρώπη έκανε χειρότερα τα πράγματα...

Κάποια στιγμή, το κουμπί γύρισε και όλοι συμφώνησαν στο... που.

"Μετά το ματς με την ΑΕΚ μιλήσαμε πολύ μεταξύ μας, ξέραμε ότι παίζαμε καλά, αλλά οι λεπτομέρειες ήταν εναντίον μας, επικεντρωθήκαμε σ´ αυτές", είναι η άποψη που ενστερνίζεται κι ο 28χρονος μεσοεπιθετικός.

Ο ΠΑΟΚ έχασε πολύτιμο έδαφος, αλλά το... παιχνίδι δεν τελείωσε!

Όπως λέει κι ο Καλέντ Νάρεϊ, "είμαστε σίγουρα στον σωστό δρόμο, με αυτοπεποίθηση και καλό ποδόσφαιρο, σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες, βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι"

Πιο μακριά δεν έχει νόημα να βλέπει κανείς, άλλωστε "όταν βλέπεις μακριά, αποσπάται η προσοχή σου, το βέβαιο είναι ότι πηγαίνοντας βήμα βήμα, έχεις περισσότερες πιθανότητες να φτάσεις στο στόχο σου και να μην χαθείς"

Ποιος μπορεί να είναι αυτός ο στόχος; Στον ΠΑΟΚ κανείς δεν θέλει να βάλει κάπου συγκεκριμένα τον πήχη, για τον Καλέντ Νάρεϊ, ωστόσο, το βέβαιο είναι ένα. "Είμαστε εδώ και προσπαθούμε κάθε μέρα για έναν στόχο. Όταν φτάσουμε στο τέλος, να έχουμε... χαρές"!

Αυτό περιμένει κι από το 2023!

"Να είμαστε όλοι μας γεροί, να έχουμε την υγεία μας, αυτό εύχομαι για όλον τον κόσμο, για να μπορούμε να προσπαθούμε και να φέρουμε τη χαρά" λέει ο 28χρονος Γερμανός, που για τον εαυτό του δεν ζητάει πολλά...

"Θέλω απλά να είμαι χρήσιμος, με γκολ, ασίστ, με προσπάθεια στο γήπεδο. Να κερδίζουμε κάθε ματς και... βλέπουμε"...

Διαβάστε ακόμη...