Κούρτιτς: Μειωμένος κατά το ήμισυ ο χρόνος συμμετοχής του

Από paok24.com: Πόσο έχει αγωνιστεί συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα της περσινής σεζόν ...
Πηγή: paok24.com
Κούρτιτς: Μειωμένος κατά το ήμισυ ο χρόνος συμμετοχής του

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς έχει εδώ και καιρό χάσει την θέση του στην ιεραρχία των μέσων του ΠΑΟΚ, με τον Σλοβένο να αγωνίζεται για τελευταία φορά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στην «OPAP Arena», για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την δεδομένη χρονική στιγμή αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι διαθέσιμος για τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο 34χρονος χαφ ήταν ο πιο επιδραστικός παίκτης του Δικεφάλου, κατά την περσινή σεζόν, σκοράροντας πολλά και κρίσιμα γκολ, που βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να κλείσει την σεζόν 2ος, με πορεία στα προημιτελικά της Ευρώπης και στον τελικό του Κυπέλλου. Ήταν άλλωστε και ο πρώτος σκόρερ της σεζόν με 18 τέρματα.

Φέτος, διανύοντας τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ο Κούρτιτς δείχνει να βρίσκεται πιο πίσω συγκριτικά με τους συναδέλφους του που αγωνίζονται στην ίδια θέση. Παρότι πέρυσι ήταν -σχεδόν- βασικό και αναντικατάστατος, στην χρονιά που εξελίσσεται αποτελεί ερωτηματικό αν θα συνέβαινε το ίδιο, ακόμη και αν δεν είχε τον τραυματισμό.

Στη σεζόν 2021-22, από την έναρξη της μέχρι το τέλος του έτους, ο Σλοβένος μέτρησε 24 συμμετοχές με 1709 λεπτά συνολικά στον αγωνιστικό χώρο. Στο αντίστοιχο διάστημα φέτος, έχει αγωνιστεί 12 φορές με τον Δικέφαλο, μετρώντας παράλληλα 956 λεπτά.

Διαβάστε ακόμη...