«Μπορούμε και με τη Ρίτας»

Από forzaonline.gr: Τον απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά και τις εκτιμήσεις του για τις μάχες με τη Ρίτας έκανε ο Χρήστος Σαλούστρος σε δηλώσεις, που έκανε στο EOK Web Radio.
Πηγή: forzaonline.gr
«Μπορούμε και με τη Ρίτας»

Αναλυτικά όσα είπε: "Όχι απλά το ευχαριστιόμαστε, είμαστε ένα γκρουπ παιδιών όπου όλοι, αν εξαιρέσουμε τον Βαγγέλη (σ.σ. Μαργαρίτη) κι εμένα, είναι 23-26 ετών, είναι νεαροί σε ηλικία, γουστάρουν που το κάνουν αυτό. Έχουμε βρει τη χημεία γιατί έχουμε κάνει και νίκες απ' την αρχή που μάς έδωσαν ώθηση. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα απ' το να δουλεύεις στην προπόνηση στο 100%, να το βγάζεις αυτό στον αγώνα, να είσαι χαρούμενος για το συμπαίκτη σου και κάθε αγώνα κάποιος να βγαίνει μπροστά, με αποκορύφωμα την τριάδα των Αμερικάνων μας, όπου πραγματικά κάνουν τρομερή δουλειά και στο εκτελεστικό και στο δημιουργικό κομμάτι".

Για τη Ρίτας και το BCL: "Δεν την έχω δει πολύ, ξέρω μόνο τ' αποτελέσματα που 'χει φέρει. Το μόνο που ξέρω στο λίγο που την είδα με την Τενερίφη, είναι ότι πρόκειται για μια ομάδα που παίζει up-tempo παιχνίδι. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε «χτιστεί» για να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να διεκδικούμε ό,τι μάς αναλογεί σε κάθε αγώνα. Αν εξαιρέσουμε το εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό και αυτό με τον Ολυμπιακό κυρίως στο 2ο ημίχρονο, όλες τις υπόλοιπες ομάδες όχι απλά τις έχουμε «κοιτάξει στα μάτια», αλλά τις έχουμε κερδίσει κιόλας.

Και με τη Μάλαγα που είναι η καλύτερη ομάδα στο BCL αυτήν τη στιγμή, ήμασταν η μόνη ομάδα που τούς κόντραρε, άσχετα αν την κέρδισε η Σάσαρι την τελευταία αγωνιστική. Είναι καθαρά στο χέρι μας να 'μαστε 100% συγκεντρωμένοι ειδικά στο 1ο παιχνίδι που θα κρίνει πολλά και να δούμε τι μπορούμε να πάρουμε από αυτό. Πάμε να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και αν είμαστε συγκεντρωμένοι 100% μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε μια ομάδα που το «διαβάζει» το παιχνίδι, δεν το παίζουμε απλά και το κάνουμε σε κάθε αγώνα. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο και τον κόουτς Λυκογιάννη για να φτάσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Διαβάστε ακόμη...