Κάλεντ Νάρεϊ, γερμανική εγγύηση

Από paok24.com:Η απόκτηση του το καλοκαίρι πήγε να εξελιχθεί σε ένα μικρό σήριαλ. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επέμειναν στην απόκτηση του Κάλεντ Νάρεϊ και αυτός τους δικαίωσε σχεδόν με το καλημέρα.
Πηγή: paok24.com
Κάλεντ Νάρεϊ, γερμανική εγγύηση

Ο Γερμανός εξτρέμ προερχόταν από μία άκρως εντυπωσιακή χρονιά με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντόρφ, έχοντας συνολικά 8 γκολ και 15 ασίστ. Τα στατιστικά του και μόνο σου κινούσαν την περιέργεια για το τι τελικά μπορεί να προσφέρει.

Ο ΠΑΟΚ τον αποκτά από τους Γερμανούς και πολύ γρήγορα γίνεται σε όλους αντιληπτό πως ο Νάρεϊ είναι σίγουρα σε θέση να βοηθήσει τον Δικέφαλο στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν ίσως από τους λίγους παίκτες του Ρουμάνου τεχνικού που έκαναν πράγματα να συμβούν εντός αγωνιστικού χώρου.

Για μία σειρά αγώνων ήταν ο πιο απειλητικός παίκτης του Δικεφάλου, ενώ μέχρι και πρόσφατα ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Συνολικά έχει πετύχει 4 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 3 ασίστ. Με τα γκολ του μάλιστα κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπαικό χάρισε δύο πολύτιμες νίκες για την ομάδα του.

Η θλάση που υπέστη στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ τον κράτησε για καιρό εκτός δράσης, με τον Γερμανό εξτρέμ να βρίκσει σιγά σιγά ξανά τα πατήματα του. Κόντρα στον Παναιτωλικό ήταν αυτός που εκτέλεσε το φάουλ για το γκολ του Ολιβέιρα, ενώ του ακυρώθηκε και ένα οριακό γκολ. Ο ίδιος στο δίλημμα ασίστ ή γκολ απάντησε νίκες λέγοντας χαρακτηριστικά "Είναι το ίδιο συναίσθημα. Το γκολ που ακυρώθηκε ήταν οριακό, αλλά όταν κερδίζουμε δεν με νοιάζει ποιος σκόραρε. Με νοιάζει μόνο το ότι κερδίσαμε"

Διαβάστε ακόμη...