Δ. Πελεκίδης: «Από το 2022 κρατάμε το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ!»

Από acpaok.gr: Το δικό του απολογισμό για το πρώτο μισό της φετινής σεζόν, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές του, έκανε μέσω του acpaok.gr, ο προπονητής του ΠΑΟΚ mαteco, Δημήτρης Πελεκίδης.
Πηγή: acpaok.gr
Δ. Πελεκίδης: «Από το 2022 κρατάμε το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ!»

Έναν απολογισμό του πρώτου μισού της σεζόν...

«Σίγουρα η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την πρόκριση μας στο Final-4 του Κυπέλλου, οπού ήταν ένας από τους πρώτους στόχους μας. Είναι θετικός ο απολογισμός διότι η ομάδα είναι μέσα και στους δύο στόχους. Στο κομμάτι της Ευρώπης η ομάδα έμεινε εκτός στους «32» από μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, αφού πέρασε την Μέταλουργκ. Νομίζω μόνο θετικό είναι το πρόσημο, η ομάδα όσο περνάει ο καιρός παρουσιάζει ολοένα και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και ευελπιστούμε για περισσότερες επιτυχίες».

Τι κρατάτε από το 2022 συνολικά;

«Φυσικά κρατάω τους δύο τίτλους που κατακτήσαμε, δηλαδή το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ. Μέσα από μία πολύ δύσκολη χρονιά η αλήθεια είναι, διότι πέρσι δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ωστόσο βρήκαμε τις ισορροπίες μας στο δεύτερο μισό της χρονιάς, η ομάδα έδειξε αντανακλαστικά και η κατάκτηση των δύο τίτλων το απέδειξαν».

Ένα μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον κόσμο της ομάδας...

«Το 2022 πέρασε, ό,τι και να μας έφερε. Πρέπει να προχωράμε μπροστά, θέλω ο κόσμος να προχωράει μπροστά πάντα με χαμόγελα και σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες, πάντα με αισιοδοξία!».

Διαβάστε ακόμη...