Τουρσουνίδης: «Γεννήθηκε για το ποδόσφαιρο ο Κωνσταντέλιας»

Από paok24.com: Ο Γιώργος Τουρσουνίδης έδωσε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «City of Primo» με αφορμή τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού και έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Γιάννη Κωνσταντέλια.
Πηγή: paok24.com
Τουρσουνίδης: «Γεννήθηκε για το ποδόσφαιρο ο Κωνσταντέλιας»

Αναλυτικά όσα είπε...

Για το σερί που χτίζει ο ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ θετικό ότι πριν τη διακοπή είχε ένα σερί αποτελεσμάτων και απόδοσης, βρήκε τη φόρμα του και αυτό που μας χαροποίησε, είναι ότι είδαμε πως υπάρχει συνέχεια, παρά την απραξία. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε δίκαια και άνετα, ήταν μια επαγγελματική νίκη που θα βοηθήσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για τον Ολιβέιρα και την άνοδο του: «Ο Ολιβέιρα είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, έχει τρομερή ποιότητα και δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς, αλλά βλέπουμε ότι επανέρχεται, βρίσκει το γκολ και νομίζω ότι η ομάδα έχει να περιμένει πολλά περισσότερα από αυτόν. Παίζει σε καίρια θέση, τον χρειάζεται η ομάδα».

Για την ομάδα που παίρνει γκολ και από τις πίσω ζώνες: «Είναι ζητούμενο για μια ομάδα να παίρνει γκολ από κάθε γραμμές. Η ομάδες του Λουτσέσκου είναι συνόλου και δεν περιμένει κάτι μόνο από από κάποιον ατομικά. Είναι σημαντικό που έρχονται παίκτες από τα χαφ, ή ακόμα και πιο πίσω να σκοράρουν».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δε δέχεται γκολ: «Είναι κι αυτό πολύ σημαντικό. Γενικά η αμυντική λειτουργία εξαρτάται από τον τερματοφύλακα και τον σέντερ φορ. Βλέπουμε ότι η ομάδα μας δεν δέχεται ευκαιρίες και γκολ. Όταν το κάνεις αυτό, και έχεις την ποιότητα μεσοεπιθετικά είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις το γκολ και να πάρεις το παιχνίδι».

Για τον Κωνσταντέλια: «Ο Κωνσταντέλιας είναι ένα παιδί με τρομερή ποιότητα, έχει τρομερά ποδοσφαιρικά χαρίσματα. Γεννήθηκε για να παίξει ποδόσφαιρο, και είναι σημαντικό ότι το βγάζει αυτό στο γήπεδο, και δίνει άλλον αέρα στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι μπορεί να παίξει στο 10 και θα είναι πολύ καλός θα βοηθήσει τον εαυτό του και την ομάδα. Τα χαρίσματα και το ποδοσφαιρικό μυαλό του δίνουν τη δυνατότητα να παίξει και αυτή τη θέση».

Διαβάστε ακόμη...