Αμπέλ Φερέιρα: Εισπράττει 6,7 εκατ. ευρώ στην Παλμέιρας, δέχεται με τα μισά στη «Σελεσάο»!

Από sdna.gr:Ο Αμπέλ Φερέιρα δείχνει διατεθειμένος να αναλάβει την εθνική Βραζιλίας ακόμη και με τα μισό συμβόλαιο σε σχέση με την Παλμέιρας. Άλλωστε πρόκειται για τον πιο ακριβοπληρωμένο τεχνικό στην ιστορία του λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου!
Πηγή: sdna.gr
Αμπέλ Φερέιρα: Εισπράττει 6,7 εκατ. ευρώ στην Παλμέιρας, δέχεται με τα μισά στη «Σελεσάο»!

Ο Αμπέλ Φερέιρα μετά την επέκταση της συνεργασίας του με την Παλμέιρας μέχρι το 2024, αμείβεται με το ποσό ρεκόρ των 6.7 εκατ. ευρώ. Ως εκ τούτου είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην ιστορία του Λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου.

Οι φήμες σχετικά με τον διάδοχο του Τιτέ στον πάγκο της «Σελεσάο» δίνουν και παίρνουν, με τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Υπάρχουν υποστηρικτές της συγκεκριμένης προοπτικής, όπως είναι ο Ρονάλντο, αλλά και εκείνοι που θεωρού πως η Βραζιλία δεν πρέπει να βασιστεί σε «λεγεωνάριο». Την συγκεκριμένη άποψη ενστερνίζεται ο Ριβάλντο.

Η Παλμέιρας ξεκαθάρισε πως δεν θα αποτελέσει τροχοπέδη στις φιλοδοξίες του Αμπέλ Φερέιρα, ωστόσο ακόμη και εάν τελικά είναι εκείνος ο «εκλεκτός» της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας θα χρειαστεί να ρίξει τις οικονομικές απολαβές του σχεδόν στα μισό.

Ο Τιτέ είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 3.6 εκατ. ευρώ και εκτιμάται πως στα ίδια επίπεδα θα βρίσκεται και διάδοχος του.

Διαβάστε ακόμη...