Ορατός ο «εμφύλιος» Περιστέρι-ΠΑΟΚ στο Play In tournament του BCL

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Ντιζόν και εξασφάλισε την παρουσία του στο Play In tournament του BCL, με το σενάριο ενός «εμφυλίου» με αντίπαλο το Περιστέρι να είναι ορατό.
Πηγή: sdna.gr
Ορατός ο «εμφύλιος» Περιστέρι-ΠΑΟΚ στο Play In tournament του BCL

Χρειάστηκε να πάρει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη στη Γαλλία, απέναντι στην Ντιζόν, για να εξασφαλίσει ο ΠΑΟΚ την πρόκριση στο Play-In tournament του BCL. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη επικράτησε μέσα στη Βουργουνδία και πλέον καταστρώνει τα πλάνα της για την επόμενη φάση, στην οποία θα έχει μειονέκτημα έδρας.

Ο αντίπαλος του «δικεφάλου» θα γίνει γνωστός το βράδυ της Τετάρτης, όταν και θα ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων. Ο ΠΑΟΚ διασταυρώνεται με ομάδα από τον 8ο όμιλο, με το ενδεχόμενο ελληνικού... εμφυλίου να είναι ορατό.

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει την Μπνέι Χερτζλίγια στο Ισραήλ και με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση. Εάν μάλιστα η Τενερίφη επικρατήσει της Ρίτας Βίλνιους στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, στη Λιθουανία, τότε το Περιστέρι θα τερματίσει δεύτερο και θα τεθεί αντιμέτωπο με τον ΠΑΟΚ στο Play In tournament.

Εάν όμως η Ρίτας Βίλνιους πάρει τη νίκη, τότε ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Λιθουανίας, στον πάγκο της οποίας βρίσκεται ένας πρώην παίκτης του «δικεφάλου του Βορρά», ο Γιώργος Δέδας.

Διαβάστε ακόμη...