Κατέθεσαν υπομνήματα ΠΑΟΚ και Γιώργος Σαββίδης - Σε αναμονή απόφασης

Απο sdna.gr: Μετά την ακρόαση, ΠΑΟΚ και Γιώργος Σαββίδης κατέθεσαν τα υπομνήματα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ως όφειλαν και πλέον αναμένεται η σχετική απόφαση (σ.σ. πιθανότατα μετά τις γιορτές).
Πηγή: sdna.gr
Κατέθεσαν υπομνήματα ΠΑΟΚ και Γιώργος Σαββίδης - Σε αναμονή απόφασης

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε δώσει προθεσμία στον ΠΑΟΚ έως τις 16 Δεκεμβρίου για την κατάθεση υπομνημάτων για την υπόθεση του Γιώργου Σαββίδη. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που τους κατέθεσε η επιτροπή σε μια διαδικασία που διήρκησε πάνω από τρεις ώρες.

Κατόπιν, η νομική ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αυτή του Γιώργου Σαββίδη ολοκλήρωσαν τη σύνταξη των πολυσέλιδων υπομνημάτων και τα κατέθεσαν στην ΕΕΑ. Ο επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας και έμπειρος ποινικολόγος, Δημήτρης Τσάκος, ήταν απόλυτος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για το θέμα αυτό:

«Εγώ κατέθεσα το υπόμνημά μου. Πέραν του αμετάκλητου βουλεύματος, είπα και κάτι άλλο. Βγαίνει ένα βούλευμα που με παραπέμπει για μία υπόθεση. Όσο έχει δικαίωμα ο εισαγγελέας να ασκήσει αναίρεση κατά του βουλεύματος, εγώ έχω δικαίωμα να καταθέσω αίτηση και να προσβάλω τις ακυρότητες της διαδικασίας. Αν μιλάμε για κάποιο αμετάκλητο, αφορά πλέον το προσωπικό αμετάκλητο, που συνδυάζεται με την κλήτευσή σου σε δίκη, όχι με την παρέλευση της προθεσμίας ασκήσεως των δικαιωμάτων σου.

Έπρεπε να γνωστοποιηθεί στον ΠΑΟΚ, ότι υπάρχει ένα πρόβλημα για να διορθωθεί. Χωρίς να γίνει αυτό κλήθηκε σε απολογία. Επιπροσθέτως, η παρουσία του Γιώργου Σαββίδη, δεν μπορεί να συνδυαστεί με τιμωρία του ΠΑΟΚ, διότι η δήλωση δεν έχει σχέση με την χορήγηση του πιστοποιητικού.

Και η δήλωση είναι αληθής, όχι ψευδής. Τι λόγο έχει να παραμένει σύμβουλος στο δ.σ. ο άνθρωπος που έχει όλες τις μετοχές για να δημιουργήσει ένα θέμα στον ΠΑΟΚ; Δηλαδή, δεν υπάρχει γενεσιουργός αιτία. Δεν υπάρχει κίνητρο. Δεν αποβλέπω σε ένα όφελος».

Διαβάστε ακόμη...