Έκανε τη δουλειά του και στρέφεται στο πρωτάθλημα

Από paok24.com: Σερί αγώνων και επιστροφές ...
Πηγή: paok24.com
Έκανε τη δουλειά του και στρέφεται στο πρωτάθλημα

Χωρίς να πιάσει πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε από το πρώτο παιχνίδι με την Καλαμάτα κι έκανε ένα αποφασιστικό βήμα με φόντο τους "8", στρέφοντας πλέον την προσοχή του στην Super League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του, καλούνται να ξεκινήσουν άμεσα την προετοιμασία τους με φόντο τους αγώνες πρωταθλήματος που ακολουθούν, με τον "Δικέφαλο" να έχει μπροστά του -αρχικά- δύο εκτός έδρας παιχνίδια μέχρι το φινάλε του 2022.

Την Πέμπτη (22/12 19:30) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό, ενώ θα ακολουθήσει μία ακόμη εκτός έδρας "μάχη" με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 28 του μήνα (20:00).

Το ευχάριστο για τον Λουτσέσκου είναι πως σταδιακά θα μπουν στην εξίσωση κι άλλα πρόσωπα, σε σχέση με χθες, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να μπαίνει στους ρυθμούς της ομάδας μετά το ειδικό πρόγραμμα που ακολούθησε με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, τους Λύρατζη και Τσαούση να ανεβάζουν στροφές και τον Καντουρί να επιστρέφει, εφόσον δεν αντιμετωπίζει θέμα.

Από εκεί και πέρα, μένει να ξεκαθαρίσει και το τοπίο για τον Γιασμίν Κούρτιτς, με την κατάστασή του να αξιολογείται καθημερινά, ενώ κι ο Ίνγκασον χθες προφυλάχθηκε, έχοντας έναν ερεθισμό στον τένοντα.

Διαβάστε ακόμη...