ΠΑΟΚ Morris-Άρης

Για την 4η αγωνιστική της Women's Football League, o ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00, στο Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ, τον Άρη.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ Morris-Άρης

Ο Δικέφαλος, μετά το «διπλό» του στον Βόλο, έκανε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα, νίκη η οποία τον διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με την ψυχολογία στα... ύψη, ο ΠΑΟΚ Morris ετοιμάζεται για το πρώτο τοπικό «ντέρμπι» της σεζόν, θέλοντας ακόμα μία νίκη η οποία θα τον διατηρήσει στην κορυφή.

Απέναντι του, ο Άρης, o οποίος έχει έναν βαθμό τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, αφού στην προηγούμενη έχασε στην έδρα του από τον ΓΠΟ Καστοριάς με 0-1.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, ο προπονητής της ομάδας, Λευτέρης Κανάτας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε κάνει την προετοιμασία μας για τον επικείμενο αγώνα, αναφερθήκαμε στις ιδιαιτερότητες και στις ειδικές συνθήκες ενός τοπικού «ντέρμπι». Ένα «ντέρμπι», το οποίο με την απαραίτητη προσήλωση και συγκέντρωση στο πλάνο μας, θα κάνει πιο εύκολη τη δουλειά μας. Στόχος μας για άλλη μία φορά είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών μας και των υψηλών απαιτήσεων, όπως αρμόζει στον Σύλλογο. Περιμένουμε τον κόσμο μας να στήριξη για άλλη μία φορά την προσπάθεια των κοριτσιών!».

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022
4η αγωνιστική, Women's Football League
Αθλητικό Κέντρο ΠΑΟΚ
15:00, ΠΑΟΚ Morris-Άρης (AC PAOK TV)

Διαβάστε ακόμη...