Μαυρέας: «Μπορεί και 10 χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες στο ματς»

Από forzaonline.gr: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αντώνης Μαυρέας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «City Of Primo» 106.1 και μίλησε για το παιχνίδι Κυπέλλου του Δικεφάλου κόντρα στην Καλαμάτα και όχι μόνο.
Πηγή: forzaonline.gr
Μαυρέας: «Μπορεί και 10 χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες στο ματς»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το σημαντικότερο απ' όλα είναι ότι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι θα έρθει η ομάδα που αγαπώ και υπηρέτησα. Όλα αυτά τα χρόνια και λόγω του αεροδρομίου της Καλαμάτας, πήγαινα και υποδεχόμουν την ομάδα.

Τώρα θα πάω και θα είμαι ακόμα καλύτερος. Δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα του αγώνα, θα είναι μια γιορτή. Είναι πολύ μεγάλη χαρά και όλη η πόλη ζει για το ματς της Τετάρτης.

Θα έχει πάρα πολύ κόσμο και πραγματικά δεν ξέρω που θα χωρέσει όλος αυτός ο κόσμος. Το γήπεδο χωράει 4.500 κόσμο και πιστεύω χωρίς να υπερβάλλω μπορεί να έχει και 10.000.

Δεν έχω τι να πω πραγματικά θα είναι πολύ μεγάλη γιορτή και φυσικά είμαι χαρούμενος που θα βραβευθώ, νιώθω πολύ συγκινημένος πραγματικά.

Είναι πολύ σημαντικό που ο ΠΑΟΚ έχει τις καλύτερες ακαδημίες. Είναι τιμητικό που δουλεύουν συμπαίκτες μου στις ακαδημίες της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό που υπάρχει ένα τόσο μεγάλο έργο.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται και στην Καλαμάτα, δεν είναι μόνο στη Θεσσαλονίκη. Η ακαδημία πράσινα πουλιά Καλαμάτας, έχουν γίνει πράσινα πουλιά ΠΑΟΚ Καλαμάτας.

Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να βγάζει ταλέντα, όπως κάνει και σήμερα, όπου είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που το κάνει αυτό. Γίνεται εκπληκτική δουλειά στις ακαδημίες της ομάδας και χαίρομαι πάρα πολύ που βγαίνουν παίκτες από τα «σπλάχνα» της ομάδας».

Διαβάστε ακόμη...