Αποτελεσματικότητα στο σουτ και θετική αύρα

Από forzaonline.gr: Τζόρνταν Σάιμπερτ λοιπόν: Ένας ωραίος τύπος με θετική ενέργεια, ένας αποτελεσματικός σουτέρ που παλεύει στην άμυνα και στο ριμπάουντ.
Πηγή: forzaonline.gr
Αποτελεσματικότητα στο σουτ και θετική αύρα

Ο Σάιμπερτ πρωτοήρθε στον ΠΑΟΚ το 2016 επί Σούλη Μαρκόπουλου. Μεταξύ των συμπαικτών του ήταν ο Κλάντον, ο ΜακΦάντεν, ο Πέινερς, ο Κόνιαρης, ο Χρυσικόπουλος... Εκείνη, ήταν η πρώτη του σεζόν μακριά από το σπίτι του (Σινσινάτι του Οχάιο). Έδειχνε να απολαμβάνει κάθε λεπτό της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη. «Δεν ήξερα τι να περιμένω ερχόμενος εδώ όμως όλα είναι υπέροχα, η ομάδα, η πόλη , ο κόσμος...», δήλωνε δυο μήνες μετά την άφιξη του. Άρχισε κάπως... μουδιασμένα, όμως παιχνίδι με το παιχνίδι ανέβαζε στροφές. Στο ματς της 8ης αγωνιστικής με το Ρέθυμνο έβαλε 24 πόντους, έγραψε 26 βαθμούς στο ράνκινγκ και αναδείχθηκε MVP.

Πάνω που άρχισε να συνηθίζει την λίγκα και να βρίσκει φόρμα ήρθε ο τραυματισμός σε ματς με την ΑΕΚ. Ήταν 25 Φεβρουαρίου του 2017. Η διάγνωση έλεγε «εξάρθρωση δεξιού ώμου». Ο Σάιμπερτ αποχαιρέτησε: «Δυστυχώς εξαιτίας του τραυματισμού μου, πρέπει να επιστρέψω στην πατρίδα μου και να δω τι θα κάνω με τον ώμο μου με τους γιατρούς μου στην Αμερική. Φεύγω από ένα υπέροχο μέρος και ελπίζω να επιστρέψω. Pame Paok...» , έγραψε στα social. Ακολούθησε μια συνεργασία με τους Σκάιλαινερς Φρανκφούρτης. Το 2018 έπαιξε για την θυγατρική των Ατλάντα Χοκς. Τα πήγε περίφημα και το 2019 υπέγραψε 10ήμερο συμβόλαιο με τους Χοκς στους οποίους έπαιξε μόλις 1 ματς. Οδηγός στη ζωή του είναι τα λόγια του Μάικ Σιζέφσκι: «Εάν αυτό που έκανες χθες σου μοιάζει πολύ μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα».

Διαβάστε ακόμη...