«Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κορυφαίος της Σερβίας στο Μουντιάλ!»

Από thessports.gr: Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είχε εξαιρετική παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όντας ένας εκ των κορυφαίων της Σερβίας, που ωστόσο έχασε την πρόκριση μέσα από τα χέρια της, στα παιχνίδια με Καμερούν και Ελβετία.
Πηγή: thessports.gr
«Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κορυφαίος της Σερβίας στο Μουντιάλ!»

Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια των ομίλων για τους Σέρβους, πραγματοποιώντας κορυφαία εμφάνιση κόντρα στο Καμερούν, μοιράζοντας δύο ασίστ στους συμπαίκτες του.

Η αλήθεια είναι ότι η Σερβία πήγε με μεγάλα όνειρα στο Κατάρ, έχοντας ίσως το πιο ποιοτικό ρόστερ της ιστορίας της, ωστόσο δεν κατάφερε να βρεθεί στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Για την πορεία της στα γήπεδα του Κατάρ μίλησε ο παλαίμαχος Σέρβος προπονητής, Ιβάν Γκαμπρίνοβιτς, ο οποίος στα θετικά ΄στάθηκε μόνο στον... εξτρέμ του Δικεφάλου, υπογραμμίζοντας ότι ο «Zile» ήταν αυτός που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις από την ομάδα!

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Δεν θα έλεγα ότι ήταν αποτυχία (σ.σ. η παρουσία της Σερβίας στο Μουντιάλ). Πρέπει ωστόσο να προσαρμόσουμε το σύστημα μας, ανάλογα με τους παίκτες που διαθέτουμε. Δεν είχαμε τις δυνάμεις για να αντέχουμε 90 λεπτά και δυστυχώς τόσο κρατάει το παιχνίδι. Αλλά μπορούμε να κρατήσουμε και θετικά, δεν είναι εύκολο να πετυχαίνεις πέντε γκολ. Φυσικά δεν είναι καλό να δέχεσαι οκτώ γκολ. Για εμένα ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν αυτός που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ήταν εξαιρετικός στις επιστροφές του στην άμυνα και υπέροχος στην επίθεση, παρόλο που έπαιζε σε διαφορετική θέση από αυτήν που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...