Στέφαν Σβαμπ: Η επάνοδος του Αυστριακού

Από paok24.com: Καταλύτης της ομάδας γίνεται ξανά ο μέσος του ΠΑΟΚ ...
Πηγή: paok24.com
Στέφαν Σβαμπ: Η επάνοδος του Αυστριακού

Η χρονιά για τον Στέφαν Σβαμπ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά φέτος με τον ΠΑΟΚ, μιας και ο Αυστριακός μέσος έδειχνε να μην βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Σβαμπ στο λίγο χρόνο που έπαιρνε στα παιχνίδια του Δικεφάλου έδειχνε αρκετά βαρύς χωρίς να μπορεί να δείξει τα στοιχεία που είχε στο παιχνίδι του και που τον έκαναν σημείο αναφοράς για μεγάλο χρονικό διάστημα στο κέντρο της ομάδας.

Παρά το μέτριο ξεκίνημα και σε συνδυασμό με τις απουσίες που υπήρξαν στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου, ο Σβαμπ επέστρεψε στο αρχικό σχήμα στα τελευταία παιχνίδια πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο και έδειξε πιο έτοιμος από ποτέ για να μην βγει από αυτό.

Ο Αυστριακός έδειξε πως «κουμπώνει» πολύ καλά με τους υπόλοιπους μέσους που χρησιμοποιεί το τελευταίο διάστημα ο Ράζβαν Λουτσέσκου στα παιχνίδια της ομάδας, με τον πρώην παίκτη της Ραπίντ Βιέννης να αποτελεί χωρίς υπερβολή εγγύηση. Την ανοδική του πορεία πιστοποίησε και στο διάστημα της παραμονής της ομάδας στην Κύπρο για τη μίνι προετοιμασία που πραγματοποίησε στη Μεγαλόνησο, δημιουργώντας έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ, που βλέπει τις λύσεις στη συγκεκριμένη θέση να αυξάνονται, με την ομάδα να ετοιμάζεται για τις υποχρεώσεις της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Διαβάστε ακόμη...