Η μεικτή ζώνη του Βόλος 2004-ΠΑΟΚ Morris

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Λευτέρη Κανάτα και της Νικολέτας Καλέσης μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Βόλου 2004 με 1-2, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Women's Football League.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του Βόλος 2004-ΠΑΟΚ Morris

Λευτέρης Κανάτας:

«Δυστυχώς η αντίπαλη ομάδα σημείωσε ένα γκολ από το πρώτο λεπτό, αντιλαμβανόμαστε όλοι πως είμαστε μία ομάδα η οποία δεν έχει συνηθίσει να δέχεται γκολ, καθώς την περασμένη σεζόν είχαμε μόλις δυο τέρματα παθητικό. Αυτό επηρέασε φυσικά την ψυχολογία των κοριτσιών, ευτυχώς όχι για πολύ και έτσι ισοφαρίσαμε άμεσα. Τελικά ήταν μια αναμέτρηση αρκετά αγχωτική για εμάς έτσι όπως εξελίχθηκε. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα η οποία είχε πολύ πάθος και δύναμη στο παιχνίδι της, μία πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα στην Α' εθνική με ένα πολύ νεανικό σύνολο το οποίο έβγαλε ένταση. Ίσως το πλαστικό γήπεδο του Βόλου δεν μας βοήθησε να αναπτυχθούμε όπως εμείς ξέρουμε, παρ' όλα αυτά κρατάμε τους τρεις βαθμούς και θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες οι οποίες εμφανίστηκαν σε αυτό το παιχνίδι».

Νικολέτα Καλέση:

«Ήταν μία δύσκολη αναμέτρηση γιατί δεχθήκαμε γκολ από στατική φάση στο πρώτο λεπτό, όμως καταφέραμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα με την Χαλατσογιάννη και να φέρουμε πάλι το ματς στα ίσα. Από εκεί και έπειτα είχαμε πολλές επιθετικές προσπάθειες και ευκαιρίες οι οποίες όμως δεν έγιναν γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυναμικά και ήρθε το πολυπόθητο γκολ το οποίο μας έδωσε την νίκη και είμαστε πολύ ικανοποιημένες για αυτό. Ακολουθεί η επόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, θα είναι ένας αγώνας ίδιος με τους άλλους για τον οποίο έχουμε στόχο την νίκη και να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη...