ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Για την 9η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στον Πειραιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και ώρα 15:30, τον ΟΣΦΠ.
Πηγή: acpaok.gr
ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας των Εσπερίδων στην παράταση με 84-80, και έτσι συνεχίζει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, κυνηγώντας παράλληλα την πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Απέναντι του, ο ΟΣΦΠ, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε στην Βούλα τον Πρωτέα με 59-90, και συνέχισε αήττητος τις υποχρεώσεις του στην Α1.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον πρώτο της βαθμολογίας ΟΣΦΠ. Έχει ένα πολύ καλό σύνολο, ξένων και Ελληνίδων αθλητριών. Εμείς πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί από το παιχνίδι, και να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούμε, καθώς πρόκειται για μία αναμέτρηση στην οποία θα παίξουμε χωρίς φόβο. Θα παλέψουμε για την κάθε φάση, κάθε στιγμή, του παιχνιδιού!».

Διαβάστε ακόμη...