Λυκογιάννης: «Απαιτητικό παιχνίδι για την εξέλιξη του ομίλου»

Από sdna.gr: Την πεποίθησή του πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικός απέναντι στο γρήγορο παιχνίδι της Ντινάμο Σάσαρι και τις εκτελέσεις εντός οκτώ δευτερολέπτων εξέφρασε ο Άρης Λυκογιάννης.
Πηγή: sdna.gr
Λυκογιάννης: «Απαιτητικό παιχνίδι για την εξέλιξη του ομίλου»

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα παιχνίδι αρκετά σημαντικό για την εξέλιξη του ομίλου μας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξουμε είναι ο ρυθμός του παιχνιδιού γιατί η Σάσαρι είναι μία ομάδα που της αρέσει να τρέχει και να σουτάρει στο transition, άρα τα πρώτα οκτώ δευτερόλεπτα είναι πολύ κρίσιμα για τη δική μας άμυνα», δήλωσε αρχικά για το αυριανό (29/11) παιχνίδι ο κόουτς του «Δικεφάλου» για να προσθέσει:

«Θα πρέπει να διαχειριστούμε σωστά αυτά που θα μας δώσει ο αντίπαλος, να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις στην επίθεση. Είναι σημαντικό να δούμε πως θα είναι και κάποια παιδιά που είναι αμφίβολα και θα πάρουμε στη συνέχεια την απόφασή μας».

Μάλιστα, ο έμπειρος προπονητής των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε και στην επιλογή του Τζόρνταν Σάιμπερτλέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα συνεχόμενα παιχνίδια αυτή τη στιγμή μας δείχνουν ότι τα παιδιά που έχουν αρκετά μεγάλη επιβάρυνση στο να παίρνουν αποφάσεις είναι αυτοί που πλήττονται περισσότερο από προβλήματα τραυματισμών. Επιλέξαμε να βάλουμε έναν ακόμη περιφερειακό πόλο στο παιχνίδι μας, ένα παιδί που μπορεί να παίξει στο «2» και στο «3», έχει αθλητικότητα και μπορεί να σουτάρει, είναι παλιός γνώριμος της ομάδας, οπότε η προσαρμογή του θα είναι πιο γρήγορη. Τον περιμένουμε την Τετάρτη για να τον ενσωματώσουμε στην ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...