«Ευρωπαϊκή» εβδομάδα!

Από acpaok.gr: Σε υψηλούς ρυθμούς ξεκίνησε η... ευρωπαϊκή εβδομάδα για το Βόλεϊ ανδρών, στην προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Maccabi Tel Aviv (01/12, 19:00).
Πηγή: acpaok.gr
«Ευρωπαϊκή» εβδομάδα!

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νέα νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία έφερε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ξεκίνησε η προετοιμασία για μία απαιτητική εβδομάδα που έρχεται, με υποχρεώσεις τόσο στο Ισραήλ (01/12), όσο και στην Αθήνα (05/12).

Φυσικά, άπαντες στην ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ ήταν προετοιμασμένοι για αυτό το απαιτητικό πρόγραμμα, θέλοντας να εμφανίσουν το καλό τους πρόσωπο σε όλες τις διοργανώσεις, οι οποίες αποτελούν και στόχο.

Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι και η ομάδα του, αφού θα αναλύσουν το παιχνίδι κόντρα στον Μίλωνα, παρατηρώντας τα στοιχεία τα οποία χρειάζονται βελτίωση, θα στρέψουν το... βλέμμα τους σε παιχνίδια της Maccabi, προκειμένου να πάρουν μία... γεύση του παιχνιδιού των Ισραηλινών.

Ο Δικέφαλος θα αναχωρήσει αεροπορικώς για το Ισραήλ, στο οποίο θα πραγματοποιήσει και μία προπόνηση στο γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Διαβάστε ακόμη...