«Λύρα»-Τσαούσης: Εν αναμονή της επιστροφής τους

Από paok24.com: Αντίστροφα μετρούν οι δύο νεαροί αμυντικοί του ΠΑΟΚ ...
Πηγή: paok24.com
«Λύρα»-Τσαούσης: Εν αναμονή της επιστροφής τους

Χωρίς καμία αμφιβολία ο Λευτέρης Λύρατζης και ο Μάριος Τσαούσης ήταν από τους μεγάλους άτυχους των τελευταίων αγωνιστικών για τον ΠΑΟΚ, με τους δύο νεαρούς αμυντικούς να τραυματίζονται σοβαρά και να μένουν για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Τσαούσης που υπέστη κάκωση 2ου βαθμού στο δεξί γόνατο είναι πολύ πιο κοντά στην επιστροφή του στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς έχει περάσει τα τεστ που έχει υποβληθεί, με αποτέλεσμα τις επόμενες μέρες να είναι σε θέση να προσφέρει ξανά με την παρουσία του.

Σε ότι αφορά τον δεξιό μπακ του Δικεφάλου, θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα για να αναρρώσει από τη βαριά θλάση που τον κράτησε εκτός, με τον Λύρατζη να ταλαιπωρείται ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά, καθώς το χτύπημα που δέχτηκε στο πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας τον «ακολούθησε» για μεγάλο μέρος στο πρώτο μισό της σεζόν.

Όπως και να έχει οι δύο νεαροί αμυντικοί βρίσκονται κοντά στην επιστροφή τους προσφέροντας ακόμα δύο λύσεις στον Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει της δύσκολης συνέχειας με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...