Κρολ στο SDNA: «Αν κερδίσουμε το πρωτάθλημα θα είναι κάτι υπέροχο για τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους μας»

Από sdna.gr:Με τη νίκη επί του Ζ.Α.Ο.Ν. ο ΠΑΟΚ έφτασε τις επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, παραμένει πρώτος στην βαθμολογία της Volley League γυναικών και όπως τονίζει στο SDNA, η Κατάρζινα Ζαροσλίνσκα Κρολ, το «μυστικό» της φετινής πορείας της ομάδας είναι η σκληρή προπόνηση.
Πηγή: sdna.gr
Κρολ στο SDNA: «Αν κερδίσουμε το πρωτάθλημα θα είναι κάτι υπέροχο για τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους μας»

Η Κρολ μετρά λίγους μήνες στη χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και ήδη όπως λέει η διαγώνιος του Δικεφάλου, αισθάνεται την ομάδα σαν την οικογένειά της.

Η αθλήτρια από την Πολωνία πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και μετά τον αγώνα με τον Ζ.Α.Ο.Ν όπου οι «ασπρόμαυρες» σημείωσαν ακόμη μία νίκη, παραμένοντας αήττητες, μας μίλησε για το δυναμικό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, αλλά και για το στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου.

Όπως αναφέρει όλες οι αθλήτριες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις και στους αγώνες, ενώ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί τόνισε ότι ο Δικέφαλος εστιάζει σε αυτό το παιχνίδι, καθώς είναι ιδιαίτερης σημασίας για να παραμείνει η ομάδα στην πρώτη θέση.

Ακόμη μία νίκη για τον ΠΑΟΚ που επικράτησε εύκολα της ομάδας από την Κηφισιά. Ποιο είναι το «μυστικό» αυτής της δυνατής και αήττητης πορείας του Δικεφάλου;

«Είχαμε υπό το δικό μας έλεγχο το παιχνίδι με τον Ζ.Α.Ο.Ν και ήταν σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε χαρούμενες για τη νίκη και ήδη επικεντρωνόμαστε στο σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα.

Καταρχάς προπονούμαστε πολύ καλά. Δίνουμε το 100% σε κάθε προπόνηση και είμαστε αφοσιωμένες -σαν ομάδα- στο να δουλεύουμε σκληρά. Αυτό φέρνει αποτελέσματα. Ξέρουμε τους στόχους μας και παλεύουμε για να βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας και πάντα επιζητάμε τη νίκη».

Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τι πιστεύεις ότι χρειάζεται για να πάρετε ακόμη μία νίκη;

«Ξέρουμε ότι θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε επίσης ένα δυνατό σύνολο. Είμαι σίγουρα ότι το προπονητικό επιτελείο θα μας ετοιμάσει κατάλληλα για ακόμη ένα παιχνίδι. Αυτή τη βδομάδα εστιάζουμε σε αυτόν τον αγώνα, γιατί θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και να παραμείνουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας».

Πώς είναι αυτοί οι μήνες για σένα με τα «ασπρόμαυρα» και ποιοι είναι οι στόχοι σας;

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στον ΠΑΟΚ. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, ένα εξαιρετικό προπονητικό team και αγαπώ τις συμπαίκτριες μου και τους οπαδούς μας. Αισθάνομαι σαν οικογένεια τον ΠΑΟΚ. Η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη χώρα, με χαμογελαστούς, φιλικούς ανθρώπους και πολύ εξυπηρετικούς. Πάντα ευγενικοί. Πιστεύω ότι το να κερδίσουμε το πρωτάθλημα θα είναι κάτι υπέροχο για το σύλλογο, τους φιλάθλους μας αλλά και για εμάς, σαν ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...