'Ολοι Μίκρα! ΠΑΟΚ - Διομήδης Άργους

Από acpaok.gr: Για την 10η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και ώρα 16:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον Διομήδη Άργους.
Πηγή: acpaok.gr
'Ολοι Μίκρα! ΠΑΟΚ - Διομήδης Άργους

Ο Δικέφαλος, μετά τη νίκη του επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας με 30-26, συνέχισε στον δρόμο των νικών, επικρατώντας στην Έδεσσα του Αερωπού με 26-29, αποτέλεσμα τον οποίο τον έχει σταθερά στο... κυνήγι της πρώτης δυάδας.

Απέναντι του, ο Διομήδης Άργους, ο οποίος μετρά δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα από Δούκα και Βριλήσσια, τα οποία τον έφεραν στην πέμπτη θέση με δέκα βαθμούς.

Άπαντες στο τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, θέλουν δίπλα τους τον Κόσμο, ο οποίος θα τους δώσει την απαραίτητη ώθηση με στόχο να έρθει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Διομήδη Άργους, ο Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, η οποία είναι ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και πιστεύω θα παρουσιαστούμε έτοιμοι, ώστε να διατηρήσουμε το αήττητο της έδρας μας, και να παραμείνουμε κοντά στην κορυφή!».

Διαβάστε ακόμη...