Τζίμας: «Μου αρέσει ο Χάαλαντ και ο Ολιβέιρα»

Απο paok24.com: Ο νεαρός επιθετικός ξεχώρισε και με τον ΠΑΟΚ Β
Πηγή: paok24.com
Τζίμας: «Μου αρέσει ο Χάαλαντ και ο Ολιβέιρα»

Ο Στέφανος Τζίμας κλείνει τον προσεχή Γενάρη τα 17, αλλά σήμερα, κατάφερε να ξεχωρίσει και με τον ΠΑΟΚ Β. Ο νεαρός ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία, κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, κρατώντας στην κορυφή της Super League 2.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ 3, εμφανώς «τρακαρισμένος» αρχικά αναφέρθηκε στις υποχρεώσεις τους ως... μαθητής της Β' Λυκείου! «Αύριο έχω να διαβάζω μαθηματικά... Έχουμε ρεπό αλλά την Τρίτη στην προπόνηση θα κεράσω κανονικά για τα γκολ μου» είπε αρχικά και στη συνέχεια είπε για τους γονείς του που τον παρακολουθούσαν από τις κερκίδες:

«Μου το είχαν πει ότι θα μπω και θα σκοράρω. Δεν το σκεφτόμουν, το γκολ θα ερχόταν από μόνο του» είπε ο μικρός ενώ για το πως προλαβαίνει τις υποχρεώσεις τους ως μαθητής, μαζί με το ποδόσφαιρο, σημείωσε... «Αν υπάρχει θέληση όλα γίνονται».

Όσο για το στόχο και το πρότυπο του εντός κι εκτός συνόρων; «Όπως όλα τα παιδιά των ακαδημιών, στόχος μου είναι να παίξω στην πρώτη ομάδα. Μου αρέσει πολύ ο Χάαλαντ και από την Ελλάδα, ο Ολιβέιρα. Θέλω να του μοιάσω» είπε ο Τζίμας.

Διαβάστε ακόμη...