Ο προπονητής ξέρει και θα δώσει λύση

Από forzaonline.gr: Από τη μία οι δύσκολοι πρώτοι τρεις μήνες για τη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ. Από την άλλη η καταπληκτική τελευταία εβδομάδα με την ομάδα του Λουτσέσκου να παίζει πιο ωραίο ποδόσφαιρο, κερδίζοντας πιο εύκολα τα παιχνίδια που είχε στο πρόγραμμα.
Πηγή: forzaonline.gr
Ο προπονητής ξέρει και θα δώσει λύση

Τι τελικά έγινε; Πώς η ομάδα κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της; Ποια ήταν τα στοιχεία εκείνα που έπαιξαν καταλυτικό ή σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της ομάδας, αν αυτή θα είναι μόνιμη και όχι πρόσκαιρη κάτι που θα φανεί μετά από αρκετές εβδομάδες.

– Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιζε καλά επειδή βασίζονταν στον... αδιάφορο Ντόουγκλας Αουγκούστο; Μα και στα τελευταία ματς αγωνίζονταν ο Βραζιλιάνος, γεμίζοντας με την παρουσία του το κέντρο.

– Στον ΠΑΟΚ έκανε κακό η παρουσία του Κούρτιτς; Με τον Παναθηναϊκό στο πρώτο καταπληκτικό ημίχρονο δεν έπαιζε ο Σλοβένος; Με τον ΟΦΗ που ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός δεν έπαιζε; Με τον Ατρόμητο;

– Ο ΠΑΟΚ βρήκε τώρα χημεία γιατί τώρα παίζουν οι καλύτεροι; Μα τώρα στο τέλος δεν αγωνίζονταν ο καλύτερός του παίκτης. Διαφωνεί κανείς ότι αυτός ήταν ο Νάρεϊ;

– Μεγάλη πληγή για την ομάδα ήταν ο Ολιβέιρα και ο Ελ Καντουρί. Στο τέλος τι έγινε και αυτοί έβγαλαν την ποιότητά τους;

– Ο Ντάντας που χαρακτήριζε το παιχνίδι της ομάδας και πολλοί ανέφεραν ότι από αυτόν έπρεπε να ξεκινάει η ενδεκάδα, τι έγινε και όταν δεν έπαιξε ο ΠΑΟΚ έβγαλε άλλο αέρα και επιθετικότητα;

Όλα τα παραπάνω που γράφονταν καθημερινά ως κριτική, τα θυμίζω τώρα για να αποδείξω το αδιέξοδο του πράγματος και της αστήρικτης κριτικής.

Κάπως έτσι επιστρέφουμε στο ότι ο μόνος που σίγουρα ξέρει περισσότερα από όλους και εκείνος που μαζί με όλο το τημ του οφείλει να αναλύσει στο 100% την κατάσταση είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Εκείνος ξέρει και εκείνος όπως πάντα θα δώσει λύση.

Διαβάστε ακόμη...