Μουντιάλ 2022: O Αντρίγια Ζίβκοβιτς μπαίνει στη μάχη με τη δική του κερκίδα!

Από skgsports.gr:«Αφού είμαστε εδώ, ας προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα θαύμα», είχε πει πριν από μερικές ημέρες ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στην αποψινή πρεμιέρα της Σερβίας κόντρα στο μεγάλο φαβορί του Μουντιάλ, τη Βραζιλία.
Πηγή: skgsports.gr
Μουντιάλ 2022: O Αντρίγια Ζίβκοβιτς μπαίνει στη μάχη με τη δική του κερκίδα!

Από την αναμέτρηση στην Πορτογαλία, όπου οι «Αετοί» εξασφάλισαν το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο 26χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ χαρακτηρίζεται ως η καλύτερη λύση στο δεξιό άκρο ως φουλ-μπακ στο 3-5-2 του Ντράγκαν Στοίκοβιτς.

Ο Ντάρκο Λάζοβιτς είναι η δεύτερη επιλογή «και πιο ασφαλής στα αμυντικά καθήκοντα», αλλά δεν αποκλείεται ο Στοίκοβιτς να τον ξεκινήσει στην αντίθετη πλευρά, κάτι που θα σημαίνει ότι ο Κόστιτς θα παραμείνει στον πάγκο, όπως θα συμβεί και με τον Μίτροβιτς τη θέση του οποίου θα πάρει ο Βλάχοβιτς.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα έχει τη δική του κερκίδα στο στάδιο «Lusail».. Σύσσωμη η οικογένεια του 26χρονου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, οι δύο γονείς του και η γοητευτική αδερφή του Αντριάνα, βρίσκονται εδώ και μέρες στην Ντόχα απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, παράλληλα με τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάστε ακόμη...