ΜΜΕ Σερβίας: «Πρέπει να είναι βασικός ο Ζίβκοβιτς»

Από thessports.gr: Η ώρα της πρεμιέρας της Σερβίας και του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει, μιας και το βράδυ στις 21:00 θα αντιμετωπίσουν την Βραζιλία.
Πηγή: thessports.gr
ΜΜΕ Σερβίας: «Πρέπει να είναι βασικός ο Ζίβκοβιτς»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, υπάρχουν ερωτηματικά για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ντράγκαν Στόικοβιτς, ενώ υπάρχει ιδιαίτερη αναφορά στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τα ΜΜΕ της Σερβίας να θεωρούν πως θα πρέπει να παίξει από την αρχή.

Μεταξύ άλλων τονίζονται πως...:

«Το βασικό ερώτημα είναι αν ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, ο καλύτερος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας με 50 γκολ σε 76 ματς, είναι έτοιμος γι' αυτό το ματς. Ο Μίτροβιτς έχει προβλήματα με τον αστράγαλο, προπονήθηκε με την ομάδα τις προηγούμενες ημέρες, αλλά η πιο ρεαλιστική κατάσταση είναι ότι ξεκινάει το παιχνίδι ως αλλαγή.

Αυτό συνέβη και τον περασμένο Νοέμβριο στον καθοριστικό αγώνα με την Πορτογαλία στη Λισαβόνα και μετά ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε ένα γκολ για την πρόκριση στο Κατάρ.

Στο 3-4-3 δεν αμφισβητούνται οι Ντούσαν Τάντιτς και Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και στα πλάγια λαμβάνοντας υπόψιν τη φόρμα των παικτών ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς επιβάλλεται στη δεξιά πλευρά, ενώ το μεγαλύτερο αίνιγμα είναι το αριστερό άκρο της άμυνας με τα μέχρι τώρα δεδομένα να δείχνουν ότι θα προτιμηθεί ο Κόστιτς».

Διαβάστε ακόμη...