Το σοκ στις καθυστερήσεις και το αμυντικό σερί

Από paok24.com: Ζητούμενο να μην επαναληφθεί ότι συνέβη σε Ηράκλειο και Λιβαδειά ...
Πηγή: paok24.com
Το σοκ στις καθυστερήσεις και το αμυντικό σερί

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται λίγο πριν την έναρξη τς μίνι προετοιμασίας του με φόντο την επανέναρξη της Super League, αλλά και τις υποχρεώσεις στο Κύπελλο Ελλάδος αρχής γενομένης από τα παιχνίδια με την Καλαμάτα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος βρήκε την ομάδα του Δικεφάλου σε ένα πολύ καλό μομέντουμ τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Είναι χαρακτηριστικό πως στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου έτρεξαν ένα σερί 8-0 σε επίθεση και άμυνα.

Σε ότι αφορά συνολικά τις αμυντικές επιδόσεις της ομάδας, ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί 10 τέρματα σε 13 αγωνιστικές, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε 6 παιχνίδια , με το καλύτερο σερί να είναι αυτό των τελευταίων αγώνων με τα τρία συνεχόμενα μηδέν στην άμυνα.

Αρνητικό είναι το γεγονός πως οι ασπρόμαυροι» έχουν δεχτεί τέρματα τρεις φορές στις καθυστερήσεις των αγώνων. Η πρώτη ήταν κόντρα στον Ατρόμητο, που εν τέλει δεν στοίχισε, καθώς ο Νάρει σκόραρε στην τελευταία φάση. Τα γκολ όμως δε Ηράκλειο και Λιβαδειά ήταν αυτά που πραγματικά «πόνεσαν» τόσο σε βαθμολογικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Σε αυτά μπορούμε να προσθέσουμε και το γκολ του Αστέρα Τρίπολης που ήρθε βέβαια στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Το ζήτημα αυτό αποτέλεσε μεγάλο πρόβλημα, που φαίνεται πως λύθηκε με την πάροδο των παιχνιδιών.

Ζητούμενο με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων η ομάδα να διατηρήσει αυτό το τέμπο στην άμυνα που βρήκε προς το τέλος του πρώτου γύρου και να «χτίσει» πάνω σε αυτό.

Διαβάστε ακόμη...