Τα ντέρμπι του πρώτου γύρου και η περσινή χρονιά

Από paok24.com: Τι έκανε φέτος σε σχέση με πέρυσι στα μεγάλα παιχνίδια ο Δικέφαλος...
Πηγή: paok24.com
Τα ντέρμπι του πρώτου γύρου και η περσινή χρονιά

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας 25 βαθμούς, 3 περισσότερους σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Η ομάδα του Δικεφάλου έχοντας προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της όπως είναι πολύ λογικό παρουσίασε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην έως τώρα απόδοση της κάτι που αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα της.

Σε ότι αφορά τα ντέρμπι που έδωσε ο ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο, θα δούμε αρχικά ότι οι ασπρόμαυροι» έδωσαν τα τρία από τα τέσσερα μακριά απόν την έδρα τους. Ξεκίνησαν με την εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στον Άρη, στη συνέχεια ακολούθησε το μοναδικό ντέρμπι στην Τούμπα στον πρώτο γύρο απέναντι στον Παναθηναϊκό, εκεί όπου ο Δικέφαλος έχασε αν και στο πρώτο ημίχρονο βρισκόταν μπροστά στο σκορ.

Αμέσως μετά ήρθε η μεγάλη νίκη μέσα στο «Γ.Καραϊσκάκης», εκεί όπου ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε κάθε αδυναμία του Ολυμπιακού, για να ολοκληρωθεί ο κύκλος των ντέρμπι στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος με την ήττα από την ΑΕΚ με 2-0.

Στο αντίστοιχο διάστημα την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο Δικέφαλος του Βορρά είχε επικρατήσει εντός έδρας επί της ΑΕΚ, είχε χάσει στον Πειραιά από τον Ολυμπιακό, πέρασε στη συνέχεια νικηφόρα με 1-3 από τη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό και είχε γνωρίσει την εντός έδρας ήττα με 0-1 από τον Άρη.

Διαβάστε ακόμη...