Το τετ α τετ Μπότο - Κούτσια: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα δίπλα σου»

Απο sdna.gr: Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο γήπεδο της Τούμπας, η κάμερα συνέλαβε τον Ζοσέ Μπότο να τα λέει για αρκετή ώρα με τον Γιώργο Κούτσια - Τί ειπώθηκε ανάμεσα στους δύο.
Πηγή: sdna.gr
Το τετ α τετ Μπότο - Κούτσια: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα δίπλα σου»

Ο Γιώργος Κούτσιας βρέθηκε για πρώτη φορά ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας δεδομένου πως φέτος αγωνίζεται στον Βόλο υπό το καθεστώς δανεισμού. Ο νεαρός επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο ματς, με τους φίλους του ΠΑΟΚ να τον χειροκροτούν «θερμά» ενώ και οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου τον αγκάλιασαν κατά την επιστροφή του στην Τούμπα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, η διαχείριση των συναισθημάτων του Κούτσια ήταν μία υπόθεση δύσκολη. Ο ίδιος έκανε λόγο για ανάμεικτα συναισθήματα, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως «η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά. Ήρθα στην Τούμπα ως αντίπαλος της ομάδας που με μεγάλωσε. Έχω ζήσει πολλές στιγμές με τον ΠΑΟΚ, όμορφες και δύσκολες. Χάρηκα που βρέθηκα εδώ...».

Παραδέχθηκε πως την ώρα της αλλαγής δεν αντιλήφθηκε το χειροκρότημα της Τούμπας, στάθηκε στην αγωνιστική ανωτερότητα του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο και στη δική του προσπάθεια στον Βόλο. Παράλληλα, αποκάλυψε και τα όσα συζήτησε με τον Ζοσέ Μπότο στο τετ α τετ που είχαν οι δύο τους μετά το τέλος του αγώνα.

«Μου είπε πως ο,τι κι αν χρειαστώ ή θελήσω, να τον πάρω τηλέφωνο. Ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάντα δίπλα μου, ότι ανήκω στον ΠΑΟΚ και παραμένουν στο πλευρό μου...».

Ένα τετ α τετ που δεν πέρασε στα ψιλά και συνελήφθη και από την τηλεοπτική κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης...

Διαβάστε ακόμη...