Δεν είναι μόνο οι νίκες…

Από paok24.com: Το... παράλληλο κέρδος του ΠΑΟΚ κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ιωνικό!
Πηγή: paok24.com
Δεν είναι μόνο οι νίκες…

Κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ιωνικό, το πρωταρχικό ζητούμενο του ΠΑΟΚ ήταν να προσθέσει έξι βαθμούς στο ενεργητικό του, όπερ και εγένετο!

Ωστόσο, τόσο απέναντι στους Ηπειρώτες στην Τούμπα όσο και απέναντι στον Ιωνικό στη Νεάπολη, ο Δικέφαλος κατάφερε να διατηρήσει την εστία του ανέπαφη, με τον συνδυασμό "νίκη και clean sheets" σε δύο διαδοχικούς αγώνες να επιτυγχάνεται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν!

Κάπως έτσι, οι "ασπρόμαυροι" έκαναν πιο... εύκολη τη ζωή τους στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και παράλληλα διαθέτουν πλέον την τέταρτη καλύτερη άμυνα της Super League με 10 τέρματα παθητικό, πίσω από Παναθηναϊκό (4), ΑΕΚ (5) και Ολυμπιακό (8).

Εάν μάλιστα αύριο το βράδυ στην Τούμπα (21:30), οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη κρατώντας τον Βόλο μακριά από την εστία του Ντομινίκ Κοτάρτσκι, τότε θα πετύχουν κάτι που έχει να συμβεί από τον περασμένο Μάρτιο, όταν στις 6 Μαρτίου κέρδισαν με 2-0 τη Λαμία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, μία εβδομάδα αργότερα επικράτησαν του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα με 1-0 και στις 20 Μαρτίου πήραν το "διπλό" στο ΟΑΚΑ εις βάρος της ΑΕΚ με σκορ 1-0.

Διαβάστε ακόμη...