«Για αυτό χειροκροτήθηκε ο Κωνσταντέλιας»

Από forzaonline.gr: Σε ραδιοφωνική εκπομπή του «City of Primo 106.1» φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου του Ιωνικού, Γιώργος Τσανάκας, και αναφέρθηκε στην αποθέωση, που γνώρισε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας από τους φιλάθλους των γηπεδούχων.
Πηγή: forzaonline.gr
«Για αυτό χειροκροτήθηκε ο Κωνσταντέλιας»

Ο 19χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Ιωνικού κατά τη διάρκεια της αλλαγής του. Η κίνηση του κόσμου ήταν αξιοσημείωτη, με τους οπαδούς να αναγνωρίζουν την ποιότητα του νεαρού ακραίου επιθετικού του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Τσανάκας:

«Δεν είχε ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο, αλλά είναι λίγο οξύμωρο ότι συζητάμε για κάτι που θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο. Ένα παιδί τρομερά ταλαντούχο, ίσως ένα από τα μελλοντικά αστέρια της Εθνικής ομάδας, που προχθες (10/11) έκανε τρομερή εμφάνιση και χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς.

Στην Ελλάδα δεν έχουμε συνηθίσει ομάδα που χάνει 0-3 να χειροκροτούν παίκτη, που ήταν μέσα και στα τρία γκολ. Αυτό που συζήτησα με τους ανθρώπους της διοίκησης, αλλά και φιλάθλους είναι ότι το έκαναν από καρδιάς. Ήθελαν να συγχαρούν ένα παιδί, που δεν προκάλεσε.

Μάλιστα, βγήκε από τη μεριά του γηπέδου, όπου η κερκίδα είχε 1.500 άτομα και θα μπορούσε να του πει κάποιος κάτι. Αντιθέτως, όμως, τον χειροκρότησε όλη η κερκίδα, αλλά και η θύρα των επισήμων. Νομίζω ότι θα το θυμάται για πολύ καιρό.

Μίλησα μαζί του πριν κάνει δηλώσεις στο συνδρομητικό και κατάλαβα ότι είναι ένα συνεσταλμένο παιδί και μου είπε ότι δεν το περίμενε αυτό και δεν ήξερε πως να αντιδράσει.

Το πρώτο γκολ ξεκινάει από τον Κωνσταντέλια, είναι μέσα στο δεύτερο γκολ, αλλά και στο τρίτο. Ταλαιπώρησε αρκετά την ομάδα μας προχθες, είχε αρκετές μονομαχίες και έβαλε δύσκολα στην άμυνά μας, αλλά είναι ένα προσγειωμένο παιδί. Χειροκροτήθηκε για το ήθος και την αξία του από όλο το γήπεδο. Πιστεύω πως θα είναι η στιγμή της χρονιάς».

Διαβάστε ακόμη...