Ασταμάτητος!

Από acpaok.gr: Νίκη για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo επί του Ηλυσιακού με 5-13, στο πλαίσιο της 4ης εξ' αναβολής αγωνιστικής της Α1 Πόλο ανδρών.
Πηγή: acpaok.gr
Ασταμάτητος!

Στο πρώτο μέρος, μπορεί ο Ηλυσιακός να ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ, ωστόσο ο Δικέφαλος έκανε την ανατροπή, πετυχαίνοντας δύο σερί τέρματα, 1-2, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo «έσφιξε» την άμυνα του, εμφανίζοντας πολύ καλό πρόσωπο στην επίθεση του. Οι «ασπρόμαυροι» πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα, άνοιξαν το σκορ της διαφοράς, με το τελικό σκορ του ημιχρόνου να είναι 2-6.

Στην επανάληψη, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής, έχοντας ως στόχο να δώσει «ανάσες» στους παίκτες του οι οποίοι αγωνίστηκαν και το Σάββατο κόντρα στο Παλαιό Φάληρο. Οι «ασπρόμαυροι» ανταποκρίθηκαν πλήρως στις συνθήκες τις αναμετρήσεις, κλείνοντας το τρίτο οκτάλεπτο στο 4-9.

Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοση του, αυξάνοντας όλο και περισσότερο την διαφορά. Το τελικό 5-13 έδωσε την τρίτη σερί νίκη για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo στο πρωτάθλημα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, απέναντι στον Γ.Σ. Περιστερίου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-4, 2-3, 1-4

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης 1, Προσινικλής Ν. 2, Σάλεχ 1, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 2, Τσολακούδης 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης 1, Καραντζάς.

Διαβάστε ακόμη...