Ο Σαββίδης δεν έμεινε στα λόγια…

Απο paok24.com: Μπορεί ο Μαρινάκης να τον μιμηθεί ή θα ξεφτιλιστεί;
Πηγή: paok24.com
Ο Σαββίδης δεν έμεινε στα λόγια…

Με τη λήξη του χθεσινιβραδινού ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και το πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος των Πειραιωτών έχει ανοίξει η κουβέντα από την πλευρά των ερυθρόλευκων» για το ποια θα είναι η αντίδρασή τους από εδώ και πέρα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην τοποθέτηση που έκανε το βράδυ της Κυριακής μίλησε και για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα σαν ένδειξη διαμαρτυρίας για την «καραστημένη» διαιτησία όπως τη χαρακτήρισε.

Βέβαια ο πρόεδρος των Πειραιωτών είπε πως μία τέτοια απόφαση θα παρθεί αφού πρώτα ακούσουν τον κόσμο της ομάδας, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει παράλληλα λόγο για παρακράτος στο ποδόσφαιρο.

Το Μάρτιο του 2016 ο Ιβάν Σαββίδης αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό και τα όργια του Παππά, είχε πει πως αν δεν αλλάξουν τα πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στον επαναληπτικό στο «Καραϊσκάκης». Φυσικά ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου κράτησε το λόγο του και γ ομάδα δεν κατέβηκε να αγωνιστεί, με το Σαββίδη από εκείνη τη στιγμή να βάζει σαν στόχο την όσο το δυνατόν κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς αυτή του η απόφαση ήταν η θρυαλλίδα των εξελίξεων.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να μην εμφανιστεί σήμερα στο Καραϊσκάκη. Και πιστέψτε με, αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη. Η δήλωσή μας για μη συμμετοχή του Συλλόγου στο Κύπελλο μετά από την πρωτοφανή ανομία στην Τούμπα δυο μήνες πριν, ξεκίνησε αμετάκλητες διαδικασίες για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου, και είμαι χαρούμενος που ο ΠΑΟΚ έπαιξε ηγετικό ρόλο σ'αυτό το κίνημα.», ανέφερε η ανακοίνωση για την απόφαση του Σαββίδη, με τον ΠΑΟΚ να δέχεται όλες τις συνέπειες της πράξης του.

Περιμένουμε να δούμε αν και εφόσον ο Μαρινάκης θα μιμηθεί τον Ιβάν Σαββίδη ή όλα όσα ανέφερε χθες θα αποτελέσουν ένα ακόμα επικοινωνιακό πυροτέχνημα ου Ολυμπιακού..

Διαβάστε ακόμη...