Παρών ο Σαλούστρος στην Εθνική

Από paok24.com: Εκτός του Γιανίκ Φράνκε που έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας, ο ΠΑΟΚ θα έχει και άλλο απόντα τις επόμενες ημέρες, αφού και ο Χρήστος Σαλούστρος θα λείψει, τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες.
Πηγή: paok24.com
Παρών ο Σαλούστρος στην Εθνική

Ο έμπειρος παίκτης του ΠΑΟΚ, έμεινε στην Αθήνα χθες το βράδυ και επέστρεψε με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, αφού έχει κληθεί για την «έναρξη της προετοιμασίας» της Εθνικής, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ, για τα παιχνίδια με τη Λετονία την προσεχή Παρασκευή στο Ηράκλειο και με το Βέλγιοεκτός έδρας, την άλλη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «οι προπονήσεις από την Δευτέρα (7/11) θα διεξάγονται υπό την καθοδήγηση του Σωτήρη Μανωλόπουλου και των συνεργατών του Σάββα Καμπερίδη, Στέφανου Τριαντάφυλλου και Μάριου Μπατή. Για τη σταδιακή προσθήκη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μελών που έχουν συμμετοχή σε ομάδες της Ευρωλίγκας θα υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες ημέρες».

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στην πορεία, είναι πιθανό να ενσωματωθούν παίκτες που έχουν υποχρεώσεις στην Ευρωλίγκα και κάτι ανάλογο ισχύει και με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Δημήτρη Ιτούδη.

Διαβάστε ακόμη...