Μιχαηλίδης η επιστροφή, σχεδόν οκτώ μήνες μετά (vid)

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ Β μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Βέροιας, μετά την ισοφάριση των γηπεδούχων με πέναλτι στις καθυστερήσεις σε 1-1, ωστόσο στην πρεμιέρα της Super League 2, o νεαρός αμυντικός, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, σχεδόν οκτώ μήνες μετά το σοβαρό του τραυματισμό στο γόνατο.
Πηγή: paok24.com
Μιχαηλίδης η επιστροφή, σχεδόν οκτώ μήνες μετά (vid)

Ήταν 14 Μαρτίου, όταν ο ΠΑΟΚ είχε ανακοινώσει ότι ο Μιχαηλίδης είχε υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δευτέρου βαθμού στο έσω πλάγιο σύνδεσμο, μετά από μία ανώμαλη προσγείωση που είχε στο παιχνίδι πρωταθλήματος της με τη Λαμία στην Τούμπα.

Ο νεαρός αμυντικός συμμετείχε τις τελευταίες εβδομάδες στο πρόγραμμα της πρώτης ομάδας, αλλά όπως και πέρσι σε μία ανάλογη κατάσταση με τον Ίνγκασον, έτσι και φέτος, αποφασίστηκε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, σταδιακά, μέσω του ΠΑΟΚ Β.

Ο Μιχαηλίδης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, αντί του Κώττα στο 63', καταγράφοντας την πρώτη του συμμετοχή μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Διαβάστε ακόμη...